Khamis, 28 Julai 2011

Pelaburan Menguntungkan


Baru-baru ini kita dedahkan bersama HHalem tentang blog EXCO yang dipenuhi dengan email dari pelabur haram. Kini telah tersebar dalam blog tentang kisah seorang isteri terpaksa dilepaskan kerana terlalu meminati EXCO ini.


PelantaqHujah, AloqSetaq, dan Flying Kick ada meceritakan serba sedikit. Kita mohon YB EXCO ini umum secara baik apa yang terjadi sebenarnya. Ataupun bagi saja KedahLa jawab sebab depa memang tahu segala-galanya.

Jika benar seperti apa yang mereka katakan dalam blog tersebut, maka pelaburan YB EXCO ini adalah pelaburan menguntungkan .... untung YB saja la. 


4 comments:

Tanpa Nama berkata...

YB PAS ni jugak adalah Pengerusi Kulim Technology Park Corporation, yg uruskan Kulim Hi-Tech Park, memang dua tahun lepas ada pi Sudan, mungkin pi jumpa black money or black lover

Tanpa Nama berkata...

Antara muka munafik yang tak berbelah bagi dan raja penipu dan raja pembohongan terkemuka dan penyokong kuat yahudi laknatullah di Kedah.

Tanpa Nama berkata...

Kejayaan yang dibnggakan dibawah Pemerintahan Kerajaan PAS Kedah dan paling unggul diterajui YAB Ustaz Azizan bin Razak dengan membuat perubahan paling efisien menyuburkan dan KERAJAAN PAS "SARANG" RUMAH URUT DAN PUSAT HIBURAN..!!!

Itulah kejayaan kebanggan Kerajaan PAS terutamanya Exco ini Amirruddin sebagai seorang pakar jurutera memajukan sarang maksiat dan rumah pelacuran hingga gah meninggalkan Pekan Hatyai Thailand. Apun kita ucapkan Syabar pada MB Kedah dan Ahli Exconya.

Tanpa Nama berkata...

Difahamkan melalui sumber-sumber yang boleh dipercayai Peguam dari Perancis, Wiliam Bourdon yang kononnya yang bakal mendedahkan skandal pembelian kapal selam Scorpene telah di bayar oleh sebuah parti pembangkang dengan jumlah 5 Juta.

Kenapa bila beberapa individu tertentu di tanya, DAP hanya senyap sahaja ? Di mana 5 juta yang di tuduh diberi sebagai suapan kepada Peguam Perancis supaya datang ke Malaysia dan keluarkan kenyataan yang tidak rasmi tetapi lebih kepada kenyataan seorang peguam ? Ramai yang tanya, adakah Peguam di Perancis sama seperti seorang Hakim ? Adakah Peguam di Perancis ada kuasa untuk jatuhkan hukuman atau ini adalah satu sandiwara DAP supaya dapatkan perhatian rakyat agar impian mereka untuk meenakluki Malaysia dapa direalisasikan?

Di mana 5 juta ? Siapa yang bayar 5 juta ini ? Parti, Kerajaan Negeri, Individu..... Siapa ? Rakyat akan bongkarkan. Semuanya rakyat hendak tahu apa tujuan pembangkang melakukan perbuatan sedemikian.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates