Khamis, 21 Julai 2011

Penipu Yang Dinobatkan Sebagai Timbalan Presiden Parti Islam Semalaysia


TV3 malam tadi telah siarkan bagaimana butanya motorsikal Mat Sabu sehingga tak reti nak beza istilah membelah dan juga dibelah..


Kau nak cakap lagi Mat Sabu? PAS dah kena label parti kuat menipu dengan adanya kamu. Hahahahaha..PAS parti kuat menipu. Ada Timbalan Presiden pun kaki menipu. Dalam Islam, menipu mesti ada pada pemimpinnyakah? 

Jawap Mat Sabu, jawab....?

Ini kes berat bukan ringan sebab satu Malaysia tengok macam mana pemimpin PAS menipu. Mat Sabu ingat bercakap bohong adalah perkara biasa dan normal dalam politik. PAS tak akan kisah sebabnya pangkah PAS pun sudah boleh masuk syurga. 

Mat Sabu kini boleh digelar Mat Penipu!!!!

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Malu, malu, maluuuuu. Kita sebagai rakyat Malaysia amat malu dengan rakyat di dunia. Taraf Pemimpin Utama PKR dan PAS HANYALAH BERTARAF PEMIMPIN JALANAN. Tunjukkan di mana ada di dunia ini manusia bertaraf Anwar, Hadi dan MSabu menjadi orang gila ditenah jalanraya. Nak tunjuk 'hero' tapi sebenarnya lebih bodoh daripada lembu dan kerbau. Buat malu bangsa Melayu saja, kalau setakad malukan orang PKR dan PAS mampus pi la, tapi diluar sana orang akan berkata 'pemimpin berbangsa Melayu'.

Tanpa Nama berkata...

PAS bukan parti islam.Parti rojak dan kacang parpu.Itulah nilai-nilai murni pemimpin PAS pakai serban.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates