Isnin, 25 Julai 2011

Palaburan Jutaan Ringgit

Terkejut beruk bila membaca HHalem tentang perniagaan haram.  Bukan apa, Kedah Times banyak menerima email mengajak membuat transaksi berjuta-juta hasil peninggalan orang-orang tertentu atau telah memenangi cabutan loteri dan sebagainya.

Tapi Kedah Times tidak pernah ambil peduli kerana ini semua adalah SCAM yang dilakukan kebanyakan oleh mereka dari afrika atau cina yang dilakukan samada di UK, Cina, Hongkong atau Afrika sendiri.

Tarikan utama ialah duit berjuta-juta yang boleh di claim oleh penerima email. Bayangkan tetiba saja ada orang offer duit berjuta-juta! Terkejut beruk la jawabnya.




Tetapi yang peliknya ianya menjadi tarikan seorang yang bertaraf EXCO Negeri Kedah. Laman blognya dipenuhi dengan email-email seperti yang diceritakan oleh Kedah Times. 

Apakah motif sebenar beliau menyiarkan semua email-email tersebut di blognya? Apakah beliau sangat berminat dengan aktiviti mambawa masuk duit dari luarnegara ini? 

Pelik tapi ajaib EXCO Negeri dari Parti PAS .... Kita tunggu penjelasan dari EXCO tersebut. Kalau tak dan nak jawab, minta Pak Dee atau Tok Senapi KedahLa jawab. heheh nak tengok sendiri, pi lawat disini.

Terimakasih HHalem di atas gambar-gambar snapshot.


1 comments:

Kedah La berkata...

Virus tu.. Maklumlaah lama tak servis, mcm blog JOM GOGAM senyap sepi pi dah...

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates