Jumaat, 22 Julai 2011

Tentera Asing sudah berada di Malaysia

Gara-gara terlalu ghairah untuk berkuasa dan menjatuhkan kerajaan Islam Malaysia, mereka sanggup melakukan apa saja.

Fahaman PKM sudah dihidupkan kembali oleh PSM.

Kini SUARAM dan PAS sudah membawa tentera asing untuk menghasut rakyat tempatan supaya menentang kerajaan Islam.

Seorang loyar dari Perancis (tentera upahan) telah dibawa masuk oleh SUARAM dan PAS untuk operasi jahat memburukkan PM dan kerajaan Islam yang ada. Apakah kita masih belum belajar dari fakta sejarah?

Hadi Awang boleh memperbodohkan rakyat dengan mengatakan yang fakta sejarah ada membuktikan Nabi berkata sanggup berdemonstrasi, tapi  fakta sejarah ini memang benar berlaku dimana Melaka jatuh ke tangan bangsa asing kerana orang tempatan yang mengkhianati pemerintah sendiri.

Malaysia jatuh kepada Inggeris kerana orang tempatan yang membawa mereka masuk ke sini. Kini kejadian yang sama berulang kembali, tentera upahan dari Perancis bakal dibawa masuk.

Kita tidak tahu apa yang bakal mereka bawa masuk selepas ini.... lihat disini.

2 comments:

Mat berkata...

Perancis jugak membekalkan senjata2 buatannya ke puak2 pemberontak/pembangkang untuk menentang gadaffi di Libiya. Maka senario yang serupa Anuar dan pembangkang pakai untuk mencetuskan french revolution nya yang ada dalam kepala otak dia yang keparat itu. Macam kita tak tau bukan kah Anuar ni suka copy cat dan cakap bohong. Mana perginya menteri pertahanan kita..zahid hamidi dan mana peginya menteri KDN hishamudin..apa tunggu lagi siasatlah dan tengok apa jadah mat salleh datang kemari sesuka hatinya masuk campur hal malaysia dan dibawak pulak oleh kroni2 Anuar. Buatlah sesuatu sebelum nasi dah jadi bubur. Anuar dah giler dia dah tak kira apa jadi pada malaysia pasal dendam kesumatnya.

Tanpa Nama berkata...

terlalu banyak fitnah di malaysia sekarang....tak tahu apa balasan ALLAH....didoakan agar di jauhkan bala..

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates