Isnin, 1 Ogos 2011

Agenda Menyingkirkan Melayu

Selama puluhan tahun, anak-anak Melayu ditempatkan di Asrama Yayasan Selangor. Secara tiba-tiba Yayasan Selangor membuat keputusan untuk menutup Asrama tesebut. Alasan yang diberikan adalah alasan bodoh, iaitu berkait dengan kesesakan dan kesuntukan masa dan pembangunan.

Jika itulah alasan yang diberikan, sepatutnya Yayasan Selangor meningkatkan lagi kemudahan seperti lebih banyak bas disediakan. Adalah satu penyelesaian bodoh, jika kesesakan dijadikan alasan. Jika kesesakan dijadikan alasan, sepatutnya khalid Ibrahim ditarik balik kereta rasmi dan diberikan basikal sebagai penyelesaian bodoh yang setara dengan kes penutupan Asrama Yayasan Selangor ini.
Terserlah agenda menyingkirkan Melayu sedang dilaksanakan dengan jayanya dibawah naungan DAP. Daripada penganugerah kontrak kepada kaum DAP sehingga menyebabkan kematian Beng hock, sehinggalah kepada kanak-kanak Melayu menjadi mangsa.

Bayangkan jika mereka menguasai Putrajaya? PAS dan PKR akan jadi tukang tipu orang Melayu, sementara DAP melaksanakan agenda menekan orang Melayu sebagaimana model yang dilaksanakan di Pulau Pinang.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates