Jumaat, 23 September 2011

Amanat HadiSekali sekala kita kena peringati balik apa Hadi Awang sudah kata kepada ahli-ahli UMNO. Dan kita juga berharap agar pengikut-pengikut berfikir kembali apakah ini betul disisi Islam.


Ataupun cuba buat sembahyang istikharah, minta bantuan Allah SWT supaya beri petunjuk adakah Amanat Hadi ini benar atau salah disisi Islam.


Cuma kita tertanya-tanya kenapa PAS begitu ghairah dan hebat sekali berkawan dengan DAP yang menjunjung kristian, mendokong murtad serta menghapuskan segala keistimewaan Melayu dan Islam di Malaysia.Kita tidak menuduh atau mengeluarkan fatwa seperti yang dilakukan Hadi dan Nik Aziz, tetapi kita minta ahli-ahli PAS berfikir adakah fatwa mereka-mereka itu betul disisi Islam, sedangkan mereka (PAS) lebih hebat lagi bersahabat dengan musuh kafir harbi Islam.


Cuba luangkan masa dan berfikir. Mungkin terdetik diberi hidayah Allah SWT untuk menunjukkan jalan yang benar. Kenapa orang lain dituduh kafir sedangkan kita sendiri melakukan perkara yang sama malah lebih hebat lagi tetapi tidak dituduh kafir dan sebagainya.

Fikirlah

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Peristiwa Memali. Nak salahkan siapa?
Polis? UMNO? Pas?

Orang yang empunya angkara tidak merasa berdosa dan bertanggung jawab ke?

Tepuk dada tanya akal!

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates