Khamis, 22 September 2011

KEdah Times cadangkan agar Polis tak perlu buat apa-apa siasatan ke atas tindakan membaling petrol serta tindakan untuk membakar rumah Mat Sabu. Ini disebabkan Anak Mat Sabu sudah buat laporan kepada bapanya serta semua penyokong PAS yang 'polis adalah dalangnya'.

Bagilah Mat Sabu dan anaknya buat siasatan sendiri, jika ada kes mereka berdua bolehlah bawa ke mahkamah. Jangan minta polis buat siasatan. Jangan guna Peguam Negara untuk membuat pendakwaan. Mat Sabu serta anak-anaknya boleh buat semua tu. Lagipun mereka sudah tahu siapa dalangnya.

Lagipun apa nak ditolong pemuja Komunis ni? Malah masa bersih baru ni pun Mat Sabu menuduh Polis melanggar beliau dengan 4-wheel ... Waja.... ooops motosikal kot.

Lepas tu dia kata Mat Indera pejuang kemerdekaan, lalu dia 'endorse' tindakan mereka membunuh polis dan keluagra mereka. Jadi apa perlu nak layan Mata sekoq ini?

Alasan ini adalah tugas polis menguatkuasakan undang-undang sudah tidak boleh dipakai jika melibatkan Mat Sabu ini. 1000 lapuran yang dibuat individu dan kumpulan-kumpulan NGO dan sebagainya mana ada hak. Yang ada hak hanya Mat Sabu ... ini tafsiran human right mereka. 

Bak kata pepatah, skunk ebih baik dari Mat Sabu. Skunk hanya keluarkan busuknya saja. Tapi Mat Sabu memecahbelahkan perpaduan rakyat!

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates