Sabtu, 24 September 2011

Nyanyian Hudud bergema semula

Kedah Times tak mahu bagi apa-apa komen tentang Hudud PAS yang kini didendangkan kembali oleh Nik Aziz dan Karpal Singh.  Ini hasil dari sedikit cuitan dari Tun Dr Mahathir.

Tetapi kali MCA dan Gerakan pun tumpang sekaki nak cari Glamour. Kami penyokong UMNO Tetap mengatakan yang Malaysia adalah Negara Islam seperti yang diumukan oleh Tun Dr Mahathir dahulu. Malah dalam perlembagaan Persekutuan meletakkan Islam sebagai agama rasmi. Dan di jalur gemilang menjadi bukti yang Isla itu agama rasmi negara ini.

Pelawat-pelawat dan pembaca boleh dapatkan banyak maklumat di http://amokpang5.blogspot.com

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

Pada PRU12 lalu DAP bertanding 46 kerusi, PAS 67 kerusi, PKR 94 kerusi. Untuk PRU13 agihan kerusi adalah sekitar tuu lah jugak.

PKR 94 + DAP 46 -(tolak mentah-mentah)PAS 67 = 2/3 majoriti. 138 kerusi adalah 2/3 dari 207 kerusi.

Semua orang tahu matematik ini kecuali penyokong melayu PAS & PKR yang bodoh. Sudah tentu dengan 138 kerusi undi menyokong DAP boleh teruskan agenda mengubah perlembagaan malaysia menghapuskan hak bumiputera, kuasa raja-raja dan lain-lain lagi. AWAS dan berwaspada semua pungundi PRU13 kerana inilah agenda dan matlamat DAP & PKR.

Tanpa Nama berkata...

HANYA MANUSIA-MANUSIA YANG TIDAK SEMPURNA AKAL SAJA YANG MASIH PERCAYA KEPADA GOLONGAN MUNAFIK INI. KENAPA MUNAFIK. BILA BERCAKAP MEREKA BOHONG (KATA NEGARA ISLAM TAK DISEBUT DALAM ALQURAN TIBA-TIBA KATA PULAK WAJIB TUBUH NEGARA ISLAM. KITA TUNGGU HAJI HADI NAK KATA APA). BILA BERJANJI DIMUNGKIRI (TAK PAYAH ULAS. TENGOK KAT KEDAH SAJA APA DEPA BUAT). BILA DIBERI AMANAH MEREKA KHIANATI (KONONNYA NAK TEGAKKAN ISLAM TAPI SAMPAI SEKARANG.....). ZAMAN RASULULLAH DAN SAHABAT GOLONGAN MUNAFIK INI DIPERANGI. ORANG KAFIR PUN KALAU TIDAK MENENTANG ISLAM TIDAK DIPERANGI RASULULLAH. ORANG JAHIL PUN TAK DIPERANGI TETAPI DIDIDIK RASULULLAH. TETAPI KENAPA GOLONGAN MUNAFIK WAJIB PULA DIPERANGI. SEBAB MEREKA INI ADALAH GOLONGAN YANG ADA ILMU TETAPI JAHAT DAN BAHAYANYA MELEBIHI ORANG KAFIR DAN ORANG JAHIL. MEREKA JUAL AGAMA DEMI PERUT DAN NAFSU MEREKA. BACALAH SEJARAH UNTUK MELIHAT BETAPA JAHAT DAN BAHAYANYA GOLONGAN MUNAFIK INI.

Orang Alok Setaq berkata...

Mudah sahaja kalau nak tumpas dan guling PAS di Kedah:

UMNO kena bersih dulu daki dan kotor yg ada pada ketua bahagian dan pemimpin lain.

Tukar segera Dato bashah pada tokoh lain yg lebih kaliber dan berlayakan tinggi.

Letakkan pemimpin yg jujor dan ikhlas dan boleh diterima lapisan rakyat umno dan bukan UMNO.

UMNO Kedah perlu pemikir yang hebat yg terdiri drp pemikir politik,ekonomi,pembangunan,strategi dan gerak saraf.

Banyak lagi yg UMNO Kedah kena buat kalau nak tumbangkan PAS.

Orang ramai tengok pemimpin UMNO yg ada hari ini tak ada selera langsung.

Inilah tranfomasi sebenar bukan cakap kosong macam burung kakak tua.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates