Khamis, 22 September 2011

PR - Pakatan Rimba

Tindakan 46 NGO dan pakatan pembangkang mengecam tindakan mendakwa Mat Sabu di Mahkamah menunjukkan yang mereka ini memang nak negara ini jadi negara Komunis. 

Undang-undang hanya untuk kerajaan dan penyokongnya. Mereka nak hidup macam di rimba. Tiada undang-undang untuk mereka. Sebab itu mereka memilih untuk berketuakan Anwar yang bebas melakukan seks tanpa ada ikatan, serta seks songsang.
Inilah sifat mereka sebenar, 1000 lapuran ke atas Mat Sabu tiada hak sebaliknya Mat Sabu seorang ada haknya. Inilah dikatakan Human Rights Gila tafsiran puak pembangkang (termasuk NGO Pro PR). Kerajaan dan penyokong kerajaan tiada Human Rights!

Inilah sikap mereka-mereka yang bercita-cita untuk memerintah negara. Yang ada hak adalah mereka saja, orang pergi mamposss.... tiada hak ... macam kucing kurap saja.

Mat Sabu ke mahkamah adalah hasil siasatan polis selepas 1000 laporan dibuat kerana tindakan beliau yang memperlekehkan perjuangan Polis dan pasukan keselamatan. Beliau bukan ditahan dibawah ISA pun. Walaupun sedang dihadapkan ke mahkamah, beliau masih bebas bergerak berceramah mencari rezeki.
Tetapi inilah tafsiran 'human rights' puak-puak PR dan NGO barua ini.

Belum dapat kuasa, mereka sudah berperangai macam komunis. Bayangkan jika ada kuasa kelak. Merekalah raja, mereka ketua, merekalah berhak, merekalah segala-galanya. Rakyat hanya kucing kurap bagi mereka. 

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Sepatutnya puak-puak ni ditawarkan untuk keluar saja dari bumi Malaysia dan pergi hidup di Somalia atau Habshah saja.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates