Ahad, 16 Oktober 2011

GURU YAHYA ADA DIMANA-MANA!!!!!


Oleh:WATAN BERKALAM

1. Diantara tarbiyah PARTI ISLAM SEMALAYSIA kepada pengikutnya ialah, 'yang baik itu datangnya dari Allah, yang lemah itu kesan kealpaan kita sendiri dan yang jahat semuanya datang dari UMNO'.
2. Sepertimana isu kafir mengkafir yang kemudiaan disemarakkan oleh AMANAT HAJI HADI 1982, demikianlah sebuah parti yang menggunakan nama Islam mengajar pengikutnya membenci, memusuhi dan memerangi saudara seagamanya yang lain, hanya kerana saudaranya itu menganggotai sebuah badan siasah bernama UMNO.

3. Dan kini segala apa pun yang benar, fakta, hakikat yang dibentangkan berhubung salah laku, skandal seks, penyelewengan yang dilakukan oleh pimpinan PAS, PKR dan rakan sekutu mereka DAP, yang didedahkan sama ada oleh blogger, penulis, wartawan atau akhbar yang dianggap ada kaitan dengan UMNO, maka sekali lagi tarbiyah PAS kepada ahlinya, 'ITU SEMUA FITNAH UMNO'.

4. Maka dipendekkan cerita, masa untuk berhujah mulut, mencanai daya keintelektualan, dan hujahan berasaskan nas, baik dalil naqli dan dalil aqli dengan golongan bebal ini sudah tidak punyai apa-apa maknanya lagi.

5. Kerana termakan air jampi persis sindrom GURU YAHYA drama yang cukup terkenal di TV 1 suatu ketika dahulu, dan persis drama TAHAJUD CINTA, maka biarkanlah puak PAS bebal ini dengan ajaran TOK GURU mereka. Percayalah makin ramai golongan menengah, pengundi atas pagar, golongan yang rasional dan lebih hebat iman mereka dari puak PAS yang semakin yakin dengan kecelaruan dan kemengarutan amalan ahli PAS, yang berdarah hijau dan berawatak ahli syurga diluar tetapi hati mereka hitam ibarat hati 'iblis' yang songsang.

6. Dan dengan semangat pilihanraya yang bakal mudik ini, satu-satunya sahaja cara mengajar puak bebal, kaki putar belit agama dan kaki pembohong sepanjang masa ini adalah dengan mengambil kayu 3 tengah dua, maka jika terjumpa spesis ini, SPESIS GURU YAHYA, maka hentam kepala mereka, barulah mereka akan rasa, betapa nikmatnya yang dikatakan SIKSA DUNIA, sebelum spesis ini menerima siksa AKHIRAT kesan mulut dan lidah mereka yang senantiasa mempermain ayat-ayat Allah dan hukum hakam agama demi kepentingan diri dan politik sempit mereka.
7. HATI-HATILAH dan AWASILAH SPESIS GURU YAHYA INI KERANA MEREKA BERADA DI MANA-MANA, baik di agensi, universiti, GLC, masjid, kampung, desa, kota, institusi kewangan, jabatan kerajaan, syarikat swasta, mahupun di kem-kem tentera dan dalam pasukan Polis Diraja Malaysia..

2 comments:

Keris Pusaka berkata...

Assalamualaikum
Salam Perjuangan
Minta jasa baik tuan untuk link kan blog saya disini
http://kerispusakabangsa.blogspot.com/
Blog tuan telah saya link kan di blog saya
Terima Kasih ...Wassalam

Syburi Times berkata...

Terima kasih Tuan. Bolg tuan sudah dimasukkan dln Bloglist kami

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates