Ahad, 16 Oktober 2011

JIHAD PAS ADALAH UNTUK DAP

Bila sebut tentang Jihad, sudah terbayang di benak fikiran kita yang seseorang itu sanggup mati demi mempertahankan maruah, agama, bangsa, negara serta jihad menentang nafsu syaitan.

Tetapi kini sudah mucul pula JIHAD demi DAP. 
Gambar disebelah memberikan seribu makna. Derma Jihad dikutip untuk membantu perjuangan DAP. 

DAP memperjuangkan negara sekular. PAS sokong.

DAP kata NO to Hudud. PAS malu-malu sokong
DAP kata NO to Bumi. PAS sokong.

Kini PAS sanggup mati dan hulurkan duit untuk membantu DAP. 
Terkini di Segamat, Unit Amal menjadi benteng Jihad kepada Lim Guan Eng. Jika mereka mati kerana mempertahankan Lim Guan Eng musuh Islam, mereka bakal mati syahid.

To PAS, mati menentang sesama Islam adalah mati syahid. Mati menentang DAP adalah HARAM ..Ratusan penduduk Melayu di bandar Segamat melakukan demo aman di hadapan Restoran Siang Kee Kg Abdullah Segamat bagi membantah kedatangan Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guang Eng.

Pada lewat petang itu dilaporkan juga kekecohan tercetus antara para penduduk melayu Segamat dan juga unit Amal PAS yang turut menjadi barua DAP di Segamat.

Difahamkan Unit Amal Pas sanggup mati demi mempertahankan kafir laknatullah Guan Eng sehingga berlaku pergaduhan antara Melayu dengan Melayu.

Penduduk Segamat berasa tersinggung di atas keceluparan mulut Guan Eng memburuk-burukkan keadaan di Johor kepada antarabangsa dan ini menjejaskan reputasi Industri pelancongan di Johor 

Pihak Polis terpaksa menghantar FRU bagi mengawal keadaan. Walaupun terkawal terdapat beberapa insiden membaling batu diantara kedua dua pihak.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates