Khamis, 27 Oktober 2011

Perancangan Nik Aziz & PAS

Kedah Times siarkan beberapa rakaman video dari bekas Ketua Keselamatan PAS Pasir Puteh mendedahkan bagaimana Nik Aziz dengan perancangan nya untuk kekal sebagai Ketua Besar Kelantan.

Beliau sanggup lakukan apa saja demi memgang kuasa yang pernah satu ketika dulu beliau akan letak jawatan jika Tun Mahathir letak jawatan sebagai PM. Tetapi munafik ini telah mungkir janji sehingga kini. Beliau tidak pernah berasa berdosa atas kata-katanya itu.

Perancangan ala Al Maunah sentiasa dilaksanakan oleh pengikut-pengikut Taksub mereka yang hanya melakukan dengan membabi buta tanpa mengetahui akibatnya.

Kepada pengikut-pengikut PAS Kedah, jangan kita jadikan Kedah seperti Kelantan. Kelantan adalah contoh yang tidak sesuai untuk Kedah.

Kawasan yang bergolak di Thailand adalah kawasan yang berada berdekatan dengan Kelantan, bukan di Kedah. Fikirkanlah .... Nik Aziz sanggup menghuruharakan negara ini dek kerana kuasa.

Bahagian 1


Bahagian 2


 Bahagian 3

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates