Selasa, 25 Oktober 2011

Realiti Politik PAS kembali aktif?

Dalam Kedah Times mencari maklumat, terjumpa kembali blog lama yang memaparkan realiti politik PAS yang menjadikan Islam sebagai benteng mereka untuk merebut kuasa. Penulis pun sudah bertukar. Mungkin tukar Nick Saja atau memang benar penulis baru.

Walaubagaimanapun Kedah Times mengucapkan selamat kembali menulis kepada pemilik laman Politik Islam - Antara Realiti, Fantasi dan Logika lebih bersifat mengelirukan. Semoga penulisan dalam blog tersebut dapat membantu dalam menceritakan siapa sebenar PAS dan pemimpin-pemimpinnya.

Kedah Times cilok sikit secara ringkas posting terkini Blog tersebut untuk tatapan penyokong PAS supaya dapat berfikir sejenak kemanakah arah tuju mereka sebenarnya ..... wahabi atau ahli sunnah wal jamaah?

Terlebih dahulu RajaBersiung memohon maaf bagi pihak Pang5Husin kerana sudah lama tidak mengemaskini blog ini. Dari statistik BLOGGER, masih ramai yang melayari blog ini. TERIMA KASIH Kerana masih sudi melawat.  Pang5Husin sekarang ini amat sibuk dengan kerja-kerja harian serta pengajian yang dilalui. Bukan apa, mungkin umurpun dan bertambah, maka ilmu agama pun perlu ditambah. InsyaAllah, harapan RajaBersiung agar Pang5Husin menjadi manusia yang menyintai Allah. Semua yang dilakukan dan dikerjakan adalah kerana Allah.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates