Isnin, 3 Oktober 2011

Say 'NO' to NAMEWEE

Sebelum Kedah Times meneruskan catatan ini, Kedah Times nak mohon maaf kepada pembaca dan pelawat blog ini kerana nak gunakan sedikit bahasa yang kurang ajar dan mungkin tidak berapa sesuai. Ini adalah akibat daripada menonton video-video Namewee yang disiarkan dalam Youtube.

Dan yang terkini video dia mengutuk Utusan Malaysia yang dimiliki dan dibacai oleh kebanyakkan orang Melayu. Terus terang Kedah Times sudah tak baca The Star lagi. Tapi mengutuk dan memarahi Utusan Malaysia kerana dikritik dengan menggunakan perkataan-perkataan yang menyentuh hati umat Melayu adalah amat tidak beradab. Mungkin apa yang dikata oleh Namewee dalam video dia ini ada seni yang dipuja oleh Nazri Aziz dan PM sendiri.

Tetapi Kedah Times tidak boleh menerima kutukan sebegini kepada akhbar milik orang Melayu. Mungkin ramai berkata jangan jadi perangai macam Namewee dengan memaki hamun dia kembali. Mungkin betul sebab Kedah Times dapat rasakan yang Namewee ini memang hasrat dia untuk melihat kesabaran orang Melayu dan Islam. TETAPI Kesabaran ada batasannya.

Maka Kedah Times nak katakan disini yang Namewee adalah ' HARAMJADAH' DAP. Jadi pembaca-pembaca semua pakat boikotlah apa saja filem atau drama yang dia keluarkan. Mungkin filem atau drama yang dikeluarkannya baik tetapi ingatlah yang dia ini telah menghina Melayu dan Islam dengan dahsyat sekali. Dia sangka kita boleh lupa begitu saja kerana dia baik dengan Nazri Aziz? No Way.

Say 'NO' to Nawemee. Blog pro- Melayu & Islam dapat kempen untuk boikot Haramjadah ni.

2 comments:

Nasrul Haq berkata...

PM telah tersalah langkah dengan memuji si BABI Sial ni. Confirm x dapat undi dari aku & keluarge.
Kalau aku jumpe si BABI SIAL ni memang kena ludah kahak ijau ngan aku

Tanpa Nama berkata...

aku memahami dan menyokong hasrat kerajaan.. hidup mesti dengan keharmonian kaum baru aman dan damai..

tapi kes namewee sudah lebih.. ingat lu saja boleh fuck org.. fuck you la namewee.. lu memang babi.. lu ingat lu hebat ke? gua mau ludah muka lu la babi..

aku tak tujukan kepada semua cina.. hanya kepada namewee.. babi lu..

saranan aku kepada kerajaan.. takkan nak tunggu lagi? apa keistimewaan babi ni? bukan sekali.. tapi dah berkali2..

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates