Ahad, 27 November 2011

Ahli UMNO bukan Umat Nabi?

Kedah Times bukan nak provokasi dalam isu ini. Tetapi amat tertarik dengan catatan pendokong PAS yang sudah merasakan yang Islam itu PAS dan PAS itu Islam.

Soal halal, haram dan kadir sudah menjadi kebiasaan mereka. Tanpa segan dan silu mereka meluahkan apa saja yang tidak sealiran dengan mereka sebagai haram atau sesat.

Hatta Nabi sudah dikaitkan dengan PAS sehingga menyokong UMNO sudah diletakkan setaraf bukan umat Nabi. 

Inikah tarbiyah PAS kepada ahli-ahli nya? Inikah hasil atau graduan yang dikeluarkan oleh sekolah SAR dokongan PAS? Apakah PASTI sudah dijadikan pusat mentarbiyah umat Islam supaya mengatakan kalau tidak ikut PAS, bukan umat Nabi?

Kedah Times seru orang atasa PAS supaya perbetulkan perbuatan pengikut-pengikutnya. Dan jika ini terus dilakukan, Kedah Times akan terus anggap PAS menjadi punca kemusnahan Islam di Malaysia.

1 comments:

Kedah La berkata...

Carilah komen pemimpin PAS atau org yg dikenali sebagai org PAS utk kaitkan kenyataan tu dgn PAS... sapa pun boleh buat, buka akaun FB seolah2 org PAS pastu buat komen bukan2 pastu, buat tuduhan tengok org PAS dah sesat...aiya awat hang teruk sgt Sobri..

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates