Sabtu, 5 November 2011

COP HALAL DAP

Kedah Times ingin menarik perhatian umat Islam dari parti politik PAS dan PKR supaya pakat-pakat ramai-ramai pergi makan makanan menu rakyat yang dipromosi Teressa Kok.

Selepas dah merasa menu tersebut, keluarkan statement mengatakan menu tersebut adalah HALAL dimakan umat Islam. Kedah Times cabar mereka.

Kemudian bawa Nik Aziz dan Hadi Awang pergi makan disana dan seterusnya buat Press Conference menghalalkan menu tersebut. Tak payah ajak Anwar Ibrahim kerana dia tak makan pun sudah kata menu tersebut halal.

Kepada penyokong-penyokong PAS dan PKR Kedah, inilah yang bakal anda semua tempuhi jika masih bersama puak-puak ini. Halal Haram bermain dimulut saja.

Seks bebas (LGBT) sudah halal, inikan makan masakan cina DAP! 

Wahai penyokong-penyokong PAS dan PKR, marilah kita kembali bersatu sebagai satu ummah. Kita hapuskan puak-puak anti Islam yang kononnya berjuang menegakkan ' Hak Asasi Manusia' mengikut citarasa mereka.

Kita ada Islam yang sentiasa menitik beratkan hak-hak manusia. TOLAK PEMIMPIN YNG BERSUBAHAT DENGAN DAP!


2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Biar lah orang kafir bersama mereka sahaja. Mengapa kita orang Islam mesti bercampur gaur dengan mereka. Mereka banyak tidak " Mengetahui" mengenai Islam. Biarkanlah mereka mencorak dunia ini dengan budaya mereka janagan kita terikut2 dan jagan kita masuk campur hal mereka, peduli apa mereka nak buat. Jenazah kita siapa nak bawa kekubur kecuali orang Islam...

Renung2kanlah..wahai orang2 PKR dan PAS yang menyokong DAP. DAP itu sah anti Melayu dan Islam, Kenapa kita bodoh sangat...

Tanpa Nama berkata...

makanan cina,;sory beb,wlupn da logo halal,nk masuk restoran dorg pn tk nak.....haram ttp haram...tangan2 kotor dorg....geli sgt

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates