Selasa, 13 Disember 2011

Karpal Kata Anwar Meliwat

AIDCNews – 12/12/11 – Peguam Utama Datuk Seri Anwar Ibrahim, Karpal Singh merumuskan kejadian seks luar tabie di antara anak guamnya (Anwar Ibrahim) dengan Mohd Saiful Bukhari Azlan pada 26 Jun 2008, antara jam 3.01 – 4.30 petang di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara berlaku atas dasar suka sama suka.


Apa kata pendokong PKR dan PAS Kedah. Masih percaya lagi ka yang ini semua konspirasi ke atas Anwar. Sehinggan lawyer Anwar pun dah mula sebut yang ianya berlaku tetapi lebih kepada suka sama suka.


Kedah Times menyeru supaya lupakan saja Anwar dengan perjuangan Liberalnya. Pas pulak tak perlulah jadi hipokrit sehingga lupa dasar perjuangan asal mereka.


Kalau Kedah Times laa, tak tau dimana nak sorok muka lagi ...1 comments:

Cencaluk berkata...

Salam,

Rakyat tidak peduli samada anwar dan saiful melakukan liwat secara paksa atau sukarela apa yang rakyat nak tahu adakah LIWAT ITU BERLAKU itu sahaja.

Samada ianya benar berlaku atau apa itu tidak penting yang penting adalah LIWAT ITU DILAKUKAN DAN BERLAKU serta PELAKUNYA adalah ANWAR IBRAHIM.

Liwat adalah haram dalam ISLAM Melainkan dalam Islam PAS.

Sedangkan binatang tidak berakal melakukan hubungan secara aturan inikan manusia yang ada akal tapi sanggup melakukan hubungan yang menyalahi ajaran.

RAKYAT MALAYSIA YANG BERAKAL SAHAJA AKAN MENGUTUK TINDAKAN MELIWAT INI DAN MEREKA YANG TIDAK BERPEGANG DENGAN AJARAN ISLAM AKAN MEREDAHKAN KEJADIAN LIWAT INI.

SO APA YANG PENTING PADA RAKYAT MALAYSIA SEKARANG INI SAMADA PELAKU LIWAT ITU LEBIH TINGGI MORALNYA ATAUPUN SEBALIKNYA.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates