Sabtu, 10 Disember 2011

KEDAH TIMES VS KEDAH LAWATAN BERTINTA

Kedah Times dikira glamour jugaklah, apa jua gerakgerinya, tulisannya, nama penulisnya, kandungan yang ditulis sentiasa diintai, man to man marking oleh blog upahan dibuat khas oleh ZULKIFLI YAHYA, SANUSI MOHD NOR (SETIAUSAHA POLITIK AZIZAN) DAN HELMI KHALID (SETIAUSAHA AKHBAR AZIZAN).Tahniah blog Kedah La, kerana begitu mengambil peduli.

Biasala sekarang giliran lu orang jadi kerajaan, jadi sebagai pembangkang blog pro BN harus mencari, menyelongkar dan mendedahkan isu-isu kelemahan PAS, PKR dan DAP di Kedah untuk tatapan rakyat.

DULU HANGPA DOK FITNAH, MENGATA, MENGAIB, BERBOHONG, MENJAJA CERITA PALSU BOLEH, la ni kena tang batang hidung hangpa, baru tau langit tinggi rendah.. Takziah HARAKAH sebab kena bayar denda saman pada UMI HAFILDA, lepas ni kita pakat ramai ramai saman HARAKAH yang dah nak bungkus dan gulung tikar, TABLOID yang hanya layak dibuat balutan najis anjing.. TIADA YANG BENAR MELAINKAN BOHONG BELAKA-Barangkali itulah tagline terbaik untuk LIDAH RASMI BIAWAK BERCABANG akhbar milik PAS.

Baiklah dipendekkan cerita, satu analisis paling terkini yang cukup saintifik hasil penyelidikan selama 3 bulan di seluruh 36 DUN di
Kedah mendedahkan BN akan memperoleh sekurang kurangnya 22 kerusi DUN seterusnya membentuk kerajaan selepas PRU ke-13 nanti. Walaupun tak cukup 2/3, CUKUPLAH untuk sementara waktu, yang penting kerajaan bertukar tangan.. AZIZAN dan KONCONYA DAH KAYA, HARTA UNTUK 7 KETURUNAN TAK HABIS MAKAN DAH.. Dah lama dah USTAZ..

Cuba pakat-pakat teka kawasan DUN Mana yang PAS, PKR dan DAP akan kalah di Kedah dalam pru nanti??? Dan apa pula sebab kekalahan tersebut? Jangan marah blog Kedah La, ini blog kami tulis suka-suka, lu orang tak suka, lu punya pasal lah.. Ada kami kisah???

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates