Isnin, 12 Disember 2011

SEKS DAN PAS

Ini Kedah Times petik dari Unit Media Kedah yang dihantar oleh sesorang dari kawasan berkaitan.

Kes-kes seks ini bukan perkara baru dalam PAS. Dulu ada satu sekolah SAR yang mana warden asrama romen pelajar perempuan sehingga berisi perutnya. Tindakan yang mereka lakukan hanyalah mengusir keluar warden itu dari SAR tersebut. Warden PAS tersebut masih bebas ke mana saja tanpa segan dan silu. Yang malu pelajar dan kedua ibubapanya. Standard hukuman PAS ...

Ini kisah didikan Kolej Islam Madrasah Darul Ulum Pokok Sena:


Kolej Islam Madrasah Darul Ulum (MDU) Pokok Sena dimiliki sepenuhnya oleh PAS Kedah. Yang memeranjatkan Pisau Kedah, pada 10/12/2011 pukul 11, Tentera telah menahan 2 orang pelajar semester ke 2 Kolej tersebut sedang Blowjob di ladang getah berhampiran sempadan Malaysia-Thailand Kota Shah Putra. Ketika kejadian Blowjob pasangan terbabit berada di dalam kereta. Pasangan tersebut telah di serahkan kepada Pejabat Agama Padang Terap untuk tindakan. Sungguh memalukan. Berjayakah PAS Kedah mendidik akhlak orang muda, tambahan pulak di pusat pendidikan PAS Kedah.

Sekiranya bersangkutan dengan kes keruntuhan Akhlak, pasti Cybertrooper PAS akan menunding jari pada BN. Nah sekarang apa yang berlaku apa yang PAS ajar? Berjayakah PAS? Kalau bab nak hantam orang cukup hebat la Cybertrooper PAS ni. Ayat punya la putaq belit nak lindungkan kesalahan.

PAS tidak lari dari kisah-kisah seks nya yang hebat. Ini adalah hasil didikan yang PAS laungkan sebagai hebat. Laungan mereka seolah mereka yang terbaik, didikan mereka yang terbaik. 

Dari atas sampai ke bawah .... PAS penuh dengan kisah seks.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates