Rabu, 4 Januari 2012

901 vs 911

901 dan 911. Hampir ada persamaan dari segi angka. 911 berlaku di Amerika Syarikat dan 901 bakal berlaku di Malaysia.

Apakah ada perancangan seperti 911 pada 901? Kita tidak tahu dan pasti.

Tetapi Anwar, PKR, PAS dan DAP sudah merancang. Kita tidak tahu apa yang dirancang. Yang dihebahkan hanyalah berhimpun ramai-ramai di hadapan Mahkamah di Kuala Lumpur. Itu saja yang kita semua tahu. Yang selebihnya hanya mereka dan Allah SWT sahaja yang tahu.

Kita berdoa kepada Allah SWT supaya apa yang dirancang serta dirahsiakan dari kita semua digagalkan oleh Nya. Banyak yang telah ditunjukkan Allah SWT tentang perancangan jahat mereka ini tetapi masih ada mereka-mereka yang seperti kata Maher Zain dalam lagunya supaya 'open your eyes, your heart,  your mind' dan sebagainya, tetapi tidak mereka pernah ikut nasihat itu. Sebaliknya jadi macam orang buta hati perut.

Kepada yang teringin nak join 901, Kedah Times seru supaya sembahyang istikharah dulu. Fikir secara mendalam, apakah yang nak dilakukan ini disuruh Allah SWT?

Fikirlahhhh..

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Hishammuddin yg bodoh kata boleh berhimpun ramai2 pd 901, tetapi sponsor mesti bertanggungjawab supaya tidak akan berlaku kekacauan.
Senang aje suruh Azmin Ali sbg sponsor tandatangani surat perjanjian yg dia akan tanggung semua kerugian dari kerosakan harta benda dan kecederaan yg berlaku pada hari tersebut.
Azmin memang ada banyak duit berjuta2 yg telah disonglap oleh Anwar dulu.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates