Isnin, 2 Januari 2012

Penyangak cerita hal Penyangak

Apabila Tun M menceritakan siapa sebenarnya Anwar Ibrahim, ramai yang tidak mempercayainya.

Apabila Datuk Eskay, Saiful, Ezam, Nalla, Zul Nordin dan ramai lagi menceritakan siapa sebenarnya Anwar Ibrahim, masih ada yang sanggup berguling atau masuk lockup demi Anwar.

Apabila video seks bersama China Doll menonjolkan muka Anwar dan di akui sendiri oleh Datuk Eskay yang beliau bersama ketika peringkat awal masuk bilik, ramai mengatakan video itu rekacipta pihak UMNO dan kerajaan. Malah PAS sendiri terkeliru sehingga mengatakan besi tidak boleh dijadikan bahan rujukan atau bukti.

Malah Nik Aziz dan penyokong tegar mengadakan sembahyang hajat. Kita tidak tahu apa niat sebenar sembahyang hajat tersebut. Untuk kata itu bukan Anwar atau untuk mohon Allah tunjukkan kebenaran!

Tapi yang sahnya sehingga ke hari ini, Anwar semakin dilondehkan. Tapi mereka masih IGNORANCE. Tak sedar-sedar kata orang Kedah.

Pelbagai peringkat manusia telah beritahu siapa Anwar sebenarnya. Tapi masih ramai penganut tegar agama PAS, Pluralism dan kafir harbi masih tidak menerimanya.

Apakah mereka akan terima hakikat jika si mamat ini mendedahkannya?

2 comments:

1 Melayu berkata...

Kata RPK,Anwar is a GAY and hi not fit to be the PRIME MINISTER OF MALAYSIA,ha may be aacepeted in Australia ,US or UK but in Malaysia ha can't,his place is in Sungai Buloh.

Tanpa Nama berkata...

mamat ini drpd dulu lagi tak buleh pecaya, cerita dia bawak macam dongeng saja, tak kan la ni nak pecaya pulak... la ni mungkin lebih teruk pasai nak balek malaysia tak buleh.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates