Rabu, 11 Januari 2012

SELAMATKAN MADRASAH SALIHIYAH

Kedah Times nak tanya pejuang-pejuang PAS yang sanggup berjihad hatta mempertahankan Karpal Singh dan kerajaan DAP Perak, SANGGUPKAH ANDA SEMUA BERJIHAD UNTUK MEMPERTAHANKAN MADRASAH DAN TANAH WAKAF INI?

Mereka sudah menyatakan sokongan mereka. Anda bila lagi?
Dengan ini secara rasminya dari Badan Bertindak Selamatkan Madrasah Salihiah Kanchut (BBSMS) telah mengeluar kenyataan Mahasiswa KUIN dan juga Mahasiswa UUM bersama menyokong Badan Bertindak Selamatkan Madrasah Salihiah mempertahankan Tanah Wakaf yang telah terjual kepada Pemaju DAP Pulau Pinang Sonny Ho..

Putar belit Kerajaan Negeri pentadbiran PAS akhirnya membelit mereka sendiri..sehingga sanggup menipu tentang Masjid Al-Bukhari kerana nak tutup kesalahan mereka menjuala tanah wakaf,,sanggup berbohong mengatakan Tanah Wakaf terbabit yang keturunan Mahfuz Omar (Ahli Parlimen Pokok Sena-PAS)

Laporan SPRM telah di lakukan 
Pengerusi Badan Bertindak Selamatkan Madrasah Salihiah
pada 04/01/2012

Terima Kasih Unit Media Kedah

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Nak selamatkan surau atau nak selamatkan pejabat insuran. Usaha untuk menafikan parti lain selain BN yg mampu buat pembangunan

Nayan berkata...

Nak selamatkan tanah wakaf dan Madrasah.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates