Sabtu, 7 Januari 2012

VENDERLISM ASUHAN PKR/PAS/DAP.... KERJA KEHENDAK SETAN

Oleh: Anak Didik KUIN-II
"Kami di KUIN merasakan amat kesal dan amat sedih dengan tindakan adanya dikalangan penyokong PAS atau PKR atau DAP di Kedah dididik menjadi gulungan vederlism menyembur cat dengan kata-kata kotor dan kesat yang tidak bermoral dikenderaan awam dan bangunan-bangunan di Kedah.

Jika begitu lah perangai buruk yang dididik oleh parti-parti yang nak mensejahterakan negeri Kedah, kami di KUIN berharap dididikan sebegitu diharamkan sama sekali dibawa untuk diikuti oleh kami di KUIN".

Ini kenyataan resmi kami dan kami juga berharap berdasar kapada lapuran Polis, pihak Polis hendaklah menyiasat secara terperinci dengan disiasat juga kapada pemimpin-pemimpin parti yang menyokong perbuatan gulungan venderlism dalam parti mereka. Perbuatan saperti ini tidak mungkin dilakukan oleh gulungan venderlism biasa ada dibandar-bandar, sebaliknya mereka yang melakukan itu adalah diarah oleh pemimpin PAS, PKR dan DAP dinegeri Kedah ini.

Kami di KUIN amat bimbang, jika begitulah perangai buruk anak-anak didik parti-parti PAS, PKR dan DAP yang menentang parti pemerintah negara sekarang, masa depan bangsa, ugama dan negara tidak akan aman sama sekali sekiranya mereka diberi peluang menjadi pemerintah negara ini.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates