Rabu, 8 Februari 2012

ADA FULUS PAS LULUS!!!!


Abang Bingai

PAS tidak takut pada Allah sebab itu hukum hakam Allah dan hak umat islam seperti tanah wakaf khas Madrasah Salihiah mereka boleh permain dan jual belikan.

Pas tidak takut pada hakim, atau hormati wibawa institusi mahkamah sebab itu mereka cuba ganggu proses writ saman injuksi yang dikemukakan oleh JAWATANKUASA MADRASAH SALIHIAH.

PAS tidak hormati saudara se agama dan rumah Allah sebab tu mereka boleh memaki hamun, menfitnah umat Islam yang mengimarahkan madrasah Salihiah.

PAS hanya takut pada arahan DAP melalui wakilnya SONY HO.. Ini madrasah mesti kasi buang, lu mau itu duit tabung pilihanraya wa suda kasi RM50 juta. Lu apa lagi tunggu Amiruddin, Azizan, lu kasi buang la itu madrasah, itu geleja sama tokong hindu wa mau lia kekal.

Ini madrasah nanti kalau masih ada, itu azan banyak bising lo.. itu penghuni kondo Aman Residen depan itu madrasah akan komplen sama gua lo. LU KASI BUANG CEPAT CEPAT, LU GUNA ITU MAJLIS FATWA KASI ANGKUT MADRASAH LU BUANG DALAM TONG SAMPAH..

ADA FULUS.. PAS LULUS.. TAKBIR!!!!
PAS SUDAH MENJADI BIRO AGAMA DAP
PAS KINI SUDAH BERTUKAR MENJADI PARTI ADAT DAN SOSIAL
PAS JUGA ADALAH PARTI AMAN SENTRAL..!!!!!

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates