Khamis, 16 Februari 2012

Anwar.. The New Ayah Pin

Kedah Times lanjutkan gambar sekitar lawatan Anwar Ibrahim ke majlis kaum Hindu di Perak. Lihat dengan hati terbuka dan fikir panjang.

Siapa Anwar ini?


Kedah Times juga agak terkilan dengan bendera PAS yang juga dibawa bersama-sama dalam majlis Ponggal ini. Sepatutnya kita biarkan Anwar seorang diri saja bersama merayakan dengan kaum Hindu, tapi ada pihak-pihak dalam PAS sudah bersama mereka. 

Maka benarlah kata Hassan Ali yang PAS sudah dijangkiti PARAsit yang sedang merosakkan Islam dari dalam PAS.

Kedah Times tambah lagi perihal Anwar, seorang yang disanjungi oleh PAS sehingga sanggup berarak bersama kaum Hindu dalam majlis Ponggal. Kini dia disukai oleh penulis pro Israel selepas beliau meluahkan rasa keperluan untuk menjada keselamatan Israel.

Sudah terbukti bahawa Anwar SETUJU dengan kewujudan Israel dan kini bersedia untuk meneruskan agenda menjaga keselamatan Israel. Mungkin Malaysia bakal menjadi negara Islam Pertama sanggup mati mempertahankan ISrael jika Anwar menjadi PERDANA MENTERI.

Fikir ... fikir ... fikirlah wahai orang PAS dan PKR.


“Dan dari politik dunia, saya secara peribadi suka dengan berita yang diberi perhatian bahawa Ketua Pembangkang Malaysia (bersedia) mengiktiraf Negara Israel ketika ditanya sama ada beliau bersedia membuka hubungan diplomatik dengan Israel”, kata Ordman dalam tulisannya di jpost.com bertajuk ‘We have lift-off‘

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates