Ahad, 12 Februari 2012

DIBULAN FEBUARI


Watan Bertinta

TPM melakukan lawatan kerja ke Kedah pada 14 Febuari, Valentines day juga jatuh pada hari yang sama, dengar kata kerajaan PAS Kedah dah benarkan sambutan besar-besaran di beberapa buah tempat demi memuaskan tembolok DAP anti Melayu dan Islam.

17 Febuari, demonstrasi dihadapan masjid Sg Kob, Karangan, Kulim Kedah membantah pembangunan MEMORIAL PARK seluas 200 ekar untuk dijadikan kubur Cina, Hindu, dan Kristian di kawasan penempatan yang dikelilingi Melayu Islam. Nak hairan apa, jika tanah wakaf khas MADRASAH SALIHIAH sekalipun PAS jual inikan pula tanah kubur. Yang penting masyuk, tabung pilihanraya dan habuan untuk MB dan EXCOnya mesti tersedia, mana tau takut-takut, besok selepas PRU ke- 13 PAS, bertukar pula menjadi pembangkang.

Jangan lupa dua hari kemudiaan, yakni 19 Febuari, jam 10.00 PAGI berhadapan Wisma Darul Aman, Adam Adli and the gang akan berbaring dan berguling atas jalan untuk mendesak Azizan membebaskan penggantungan pelajar KUIN yang digantungnya hanya kerana mempertahankan MAAHAD TAHFIZ milik KUIN. Nak hairan apa jika RUMAH ALLAH seperti MADRASAH SALIHIAH pun PAS nak robohkan dan jual pada CINA KRISTIAN DAP, inikan pula MAAHAD TAHFIZ di belakang Masjid Sultanah Bahiyah. Jangan dilawan Tok Guru AZIZAN, dia tau hukum hakam, dia lulusan AL-AZHAR, satu-satunya anak Kedah di dunia yang lulus AL-AZHAR.

21 Febuari 2012, pada yang simpati pada maruah dan hak umat Islam dan mahu bersama umat Islam yang lain mempertahankan TAPAK TANAH WAKAF KHAS MADRASAH SALIHIAH, beramai-ramailah hadir di perkarangan MAHKAMAH TINGGI ALOR SETAR, untuk sama-sama memberi sokongan kepada golongan bingai JAWATANKUASA MADRASAH SALIHIAH, kerana kes writ saman injuksi akan didengar pada hari itu di depan YANG ARIF ZAKI ABDUL WAHAB, Hakim Mahkamah Tinggi Alor Setar.

22 Febuari 2012 pula, sebuah NGO bernama PERTUBUHAN SEJAHTERA MALAYSIA beramai-ramai akan berguling dan berbaring diatas jalanraya dihadapan WISMA DARUL AMAN untuk menuntut kerajaan PAKATAN RAKYAT KEDAH menunaikan semua janji MANIFESTO KEDAH SENGSARA NIKMAT UNTUK SEMUA.

25 Febuari pula, YAB PM akan melakukan lawatan kerja selama sehari ke Kedah. Bersamalah kita tunjukkan sokongan dan kekuatan semangat untuk mengembalikan Kedah pada pemerintahan BN, sekurang -kurangnya tak lah teruk sepertimana sekarang ini dibawah kerajaan PAS.

Maka jangan lupa, Febuari bulan yang sibuk bagi AZIZAN dan konco-konconya, bulan yang cukup memeningkan, dan semuanya DIBULAN FEBUARI..

1 comments:

masalodeh berkata...

Sebelum ni pun telah diadakan demonstrasi aman oleh para penyokong PAS yang di ketuai oleh ustaz sobri yang tak puas hati terhadap projek tersebut. Di zaman BN jadi kerajaan, projek tersebut tak di benarkan, alasannya jumlah penduduk bukan Islam terlalu sedikit, tapi dek tak cerdiknya Kerajaan Islam PAS Kedah di luluskannya keran di tipu oleh ADUN Kulim yang mengemukakan tandatangan pendudu bukan Islam dari seluruh Daerah Kulim.....yang malangnya, semasa para penyokong PAS mengadakan demo aman di perkarangan masjid sg kob, UMNO hanya jadi penonton, di mana Islam UMNO, di mana Melayu UMNO, di mana Perkasa, di mana pekida..,....apakah isu ini hanya sensitif kepada pihak tertentu saja.....

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates