Isnin, 6 Februari 2012

Fatwa Jihad DAP menjadi ..

Parlimen Sik yang sudah lama hilang dalam pembangunan arus perdana kini kembali menyerlah. Tetapi bukan menyerlah dari segi pembangunannya atau keindahannya. Tetapi dari segi politiknya.

Politiknya yang sering bertukar wajah. Daripada tangan UMNO ke tangan PAS, dari PAS kepada UMNO, begitulah indahnya politik Sik. Sehingga boleh dikatakan SIk agak ketinggalan ke belakang dari segi pembangunan. 


Kalau dulu, sembahyang dua iman, memboikot kenduri, kematian dan majlis tahlil menjadi suatu norm kepada ahli PAS, tetapi kini mereka sudah mulah bertindak agressif.

Mereka merasakan yang diri mereka sentiasa betul dan lebih islamik dari orang lain.

Ketua cawangan Carok Sireh, Sik dibelasah oleh fanatik PAS dan dibantu oleh beberapa yang lain. Kita tidak tahu apa motif sebenarnya. Kita tunggu rakaman video dari sana.Ini cerita Pelantaq Hujah.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

PAS memang parti yang tidak bermoral. Jika mereka gagal dalam perdebatan, tindakan seterusnya menghentam oranglah. Mereka sahaja yang betul. Tetapi apabila kafir menghina Nabi dan ayat-ayat suci Al-Quran tidak pula mereka terasa hendak balas dendam. Semoga Allah hencurkan PAS dan kepimpinannya.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates