Rabu, 22 Februari 2012

Malaysian Malaysia

Peristiwa 15 mei telah menyedarkan orang Melayu dan Islam tentang bahaya DAP.

Jika diberi kuasa kepada puak-puak rasis ini, maka 15 Mei adalah contoh terbaik tindakan-tindakan yang bakal dilakukan oleh mereka ini.

Seperti dalam artikel lalu, Kedah Times mengatakan yang agenda DAP adalah Komunis + Zionis. Kuasa adalah matlamat utama mereka untuk melaksanakan agenda tersebut.  Agenda Komunis dan Zionis tersebut dipanggil Malaysian Malaysia.

Beberapa artikel dalam Perlembagaan menjadi matlamat utama mereka untuk pemansuhan jika berjaya mendapat kuasa memerintah. Contoh terkini boleh dilihat di Perak dan Pulau Pinang.

Kedah Times ingin menyeru penyokong-penyokong PAS bahawa bersama DAP adalah membawa maksud PAS bersama-sama DAP menmusnahkan Islam dan Melayu di Malaysia.

Artikel tentang Islam sebagai agama rasmi akan di masnsuhkan. Artikel tentang Raja-raja yang menjadi Ketua Agama ISlam akan dimansuhkan. Artikel tentang keistimewaan orang Melayu yang hampir semuanya adalah Islam akan dimansuhkan. 

Kontrak sosial akan terhapus secara total apabila DAP mendapat kuasa.

Marilah kita berfikir sejenak siap DAP sebenarnya. 15 mei adalah sejarah yang patut kita orang Melayu dan Islam ingati sebagai sempadan supaya kita tidak mengulangi sekali lagi kesilapan lalu. Perak, Pulau Pinang dan Selangor adalah sejarah yang patut kita ingati supaya kita tidak membiarkan mereka terus memerintah.

Cuma kita mohon penyokong-penyokong PAS fikir yang bersama DAP adalah seolah-olah bersama menghapuskan Islam di negara ini. Tidak guna melaung berkehendakkan negara Islam sedangkan dalam masa yang sama bersekongkol dengan musuh utama Allah dan Islam.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

pas terbaik undilah pas

ADI berkata...

mahathir pernah minta pandangan ikim untuk mengadakan hubungan diplomatik dgn Israel.. pecah lubang lagi umno.. dasar munafik

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates