Isnin, 12 Mac 2012

Ajaran Baru Anwar Ibrahim

Nampaknya PAS sudah menganut agama baru. Benarlah PAS bukan lagi membawa maksud Parti Islam seMalaysia tetapi bermaksud Parti Agama SeMalaysia.

Parti Agama ini adalah ajaran baru yang dibawa oleh Anwar Ibrahim. Satu agama yang dinamakan Pluralisma Agama.

Salah seorang penceramah ini Kedah Times terserempak sedang berceramah di Markaz Peti Undi Jeneri, Sik dimana veteran-veteran PAS sendiri memboikot ceramah tersebut. 

Kalau dulu Cina Komunis DAP inilah yang datang ke kampung membawa senapang den membunuh Melayu. Kini mereka yang sama dibawa masuk oleh puak-puak Anwarinas untuk membunuh orang Melayu dengan kata-kata mereka.  Orang Melayu diadu domba supaya bergaduh sesama sendiri.

Yang menyedihkan bagaimana tok-tok lebai muda PAS bertakbir dan menjawab salam komunis DAP ini.
Kedah Times ingin mengingati generasi muda PAS supaya hormatilah generasi tua yang satu masa dulu mempertahankan tanah tumpah darah mereka dari dimasuki Cina Komunis DAP. 

Janganlah sewenang-wenangnya kita hancurkan kesatuan Melayu Islam kita dengan membawa komunis ini ke kampung untuk tujuan memecahbelahkan ummah.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates