Jumaat, 30 Mac 2012

HAPUSKAN MUSUH ISLAM

Persoalan yang sering Kedah Times tertanya-tanya ialah KENAPA masih ada orang Islam terutama dari PAS dan PKR menyokong mamat gila kuasa dan agen Yahudi ini?

Pada Kedah Times, mamat ini sudah tiada lagi asas perjuangan untuk menegakkan Islam di bumi Malaysia ini. Mamat ini sudah menjadi champion kepada semua agama. Bagi dia semua agama adalah sama saja. Cuma yang disembah saja yang berlainan.

Maka sebab itulah segala tindak tanduk dan percakapan mamat ini sudah tidak menunjukkan dia sebagai seorang Islam. 

Ajaran Islam dipermainkan sebegitu rupa oleh mamat ini. Ajaran Islam diikuti jika hanya sesuai dengan kehendak hati saja.

Kenapa? Kenapa? Kenapa? Masih wujud manusia yang mengaku mengucap 2 kalimah syahadah menyokong gerakan yang dibawa mamat ini? Kenapa?

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

nak ckap pun malas...........ada raja melayu ada ulama melayu ada perdana menteri melayu ada timbalan melayu ada imam satu dua tiga,ada majlis ulamakkkkkkkkkkk.........................dok kelang lak.........aduhai islam RM25 ringgit...sapa la nak tolong org melayu islam ni agak nya..lotih den

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates