Sabtu, 10 Mac 2012

Kenyataan Media: YB Dato' Mukhriz Mahathir Ahli Parlimen Jerlun

Kenyataan Media: 
YB Dato' Mukhriz Mahathir Ahli Parlimen Jerlun

Saya telah menyerahkan surat setuju terima tender kepada dua kontraktor untuk pembinaan masjid baru di Telaga Batu, Ayer Hitam, Jerlun dan membaikpulih Sekolah Menengah Nahdatul Hasanah, Melele, Jerlun. Kos pembinaan masjid tersebut adalah RM1.4juta manakala kos baikpulih sekolah pula RM1.5juta.

Dua projek ini antara beberapa lagi yg telah dipohon oleh rakyat Jerlun melalui YB Dato Mukhriz & ADUN Kota Siputeh YB Dato Abu Hasan Sarif, yang membuktikan kesungguhan BN utk mengotakan janji. Biarpun negeri Kedah ditadbir oleh PR, namun BN tetap berkhidmat memenuhi aspirasi rakyat. 

Wakil rakyat BN di Jerlun bagi pihak rakyat mengucapkan terima kasih kpd YAB Perdana Menteri atas kelulusan khas yg diberikan utk dua projek ini. Majlis tersebut yg dihadiri oleh Dato Abu Hasan, Dato Azmi Lateh, Pegawai Kemajuan Negeri Kedah Darulaman, Dato Osman Aziz, Setiausaha UMNO Kedah, kariah masjid & warga sekolah bermula dari solat maghrib berjemaah disusuli solat hajat dan bacaan surat yasin.

 Dato' Mukhriz Mahathir
 Ahli Parlimen Jerlun

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates