Isnin, 19 Mac 2012

Orang Minyak

Ketua Umum PKR sudah boleh diibaratkan sebagai ORANG MINYAK.  Orang minyak mungkin memerlukan beberapa wanita sahaja untuk memenuhi sumpahan yang dikenakan ke atasnya.

Tetapi Ketua UMUM PKR memerlukan sebanyak mungkin wanita, malahan lelaki untuk memenuhi sumpahan beliau untuk menjadi seorang Perdana Menteri.

Itu janji dia dengan syaitan sehingga ZINA menjadi sebahagian dari kehidupannya. Sudah heboh se antero bahwa wujud banyak lagi rakaman adegan kerakusan beliau memuaskan nafsunya. Mengalahkan orang minyak.

Tetapi beliau tetap BERBANGGA diri dengan itu semua sehinggakan masih memegang Ketua Pembangkan di Parlimen, MP Permatang Pauh dan Ketua Umum PKR.

Apakah PKR dan PR memerlukan orang serendah itu moralnya menjadi pemimpin mereka?

Dan penyakit hasil dari kerakusan nafsu ZINA nya dapat dilihat dengan kenyataan sokongannya kepada LGBT, Israel dan pelbagai golongan yang mengamalkan kehidupan songsang larangan Allah SWT.

Dan kini penyakit tersebut berada dalam PAS. PAS seolah-olah terpukau dengan Anwar Ibrahim sehingga dalam kes Israel pun mereka menyokongnya. Tetapi dengan mengolahkan ayat yang berlainan.
Yahudi adalah bangsa. Zionist adalah adalah ideologi politik ciptaan penganut agama Yahudi yang bukan berbangsa Yahudi. Israel adalah negara ciptaan Zionist.

Apakah PAS juga menyokong Israel dan Zionist?

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates