Isnin, 19 Mac 2012

PELIK Dan AJAIB

Di Eropah, Amerika, India, Jepun dan hampir semua negara di dunia, jika pemimpin terlibat dengan skandal seks , secara otomatik mereka letak jawatan atau dipaksa letak jawatan semua jawatan yang berkaitan dengan negara.

Tapi di Malaysia, seorang PENZINA disanjung oleh parti PAS, dipuja oleh mereka yang katanya memperjuangkan keadilan- PKR; dipertahankan oleh mereka yang terlibat dalam bidang kehakiman. Dan yang peliknya PENZINA boleh naik atas pentas memberi ceramah dan mempertikaikan peribadi orang lain.

PELIK! 
Tetapi seorang Menteri yang perfom terpaksa letak jawatan kerana suaminya yang berniaga ada masalah. Itulah KEAJAIBAN yang berlaku di Malaysia.

Pejuang-pejuang HUDUD memuja seorang PENZINA. Pengamal-pengamal undang-undang mempertahankan PENZINA. Pejuang-penujuang keadilan memyokong PENZINA. Pelik bin Ajaib!

Kedah Times ulang tay ang video yang memaparkan kerj ZINA tersebut berlaku.2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Dunia akhir zaman.....cakap isle sikit tntu dapat sokongan golongan taksub.Biar pun negara tergadai.

Tanpa Nama berkata...

Baru-baru ini saya bersembang dengan seorang totok PAS dan pemuja Anuwar Ibrahim. Saya tanya dia, nanti bila nak pilih menantu macammana? Dia dengan bangganya kata mestilah kena cari menantu yang beriman dan baik demi keturunan yang elok. Saya tanya dia lagi. Kalaulah seorang lelaki masuk meminang anak perempuannya dan dia tahu lelaki itu akhlaknya buruk dan terlibat dengan penzinaan, adakah dia akan terima? Dia dengan tegas sekali menyatakan pasti menolak pinangan manusia hina seperti itu. Saya kata kepada dia. Kalau begitu sekali kriteria nak pilih menantu, penzina ditolak, kenapa dalam hal nak memilih pemimpin negara tak pulak faktor moral diambil kira olehnya sehingga sanggup menyokong orang seperti Anuwar yang terbukti sangat hodoh dan rendah moralnya untuk jadi PM. Saya kata kepadanya walaupun saya bukan orang PAS tapi antara Anuwar dengan Haji Hadi sendiri pada saya Haji Hadi 1000x lebih baik untuk jadi PM kalau bersandar kepada faktor moral. Dia terdiam dan tak terkata apa. Dia tak sangka saya nak trik macam tu yang akhirnya dia terkena. Boleh pulak dia berfikir dengan analogi sebegitu ya. Rupanya kalau nak kena ke atas diri sendiri mereka sendiri tak mahu. Agaknya kalau Anuwar nak meminang anak dia dia sanggup ke terima yaaaa?

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates