Rabu, 14 Mac 2012

Rosmah Buat Hal Lagi...

Datin Seri Rosmah sekali lagi buat hal, cuba baca ni..
*****************************************************************

Siapa PM?









Foto paling popular ketika ini..

Rosmah Mansor sebaris dengan YDP Agong dan Permaisuri Agong.

Najib line kedua setaraf dengan body guard dia.

Aitt sapa PM? Conpius nihh...
*****************************************************************

Beliau telah memalukan penfitnah-penfitnah yang pandai mengajar tentang Islam, tetapi tak jumpa larangan menyebar fitnah. Mereka lupa bahawa bukan saja mencipta fitnah itu haram, tetapi menyebar fitnah pun haram.

Lebih biadap adalah kerana Fitnah yang mereka sebarkan ini melibatkan DYMM SPB YDP Agong, iaitu Sultan Kedah sendiri. Nampak begitu terdesak mereka ini.

Cuba baca dibawah ini pula..dari Dr MiM blog
******************************************************************

KANTOI! Foto @NajibRazak dan  Rosmah Mansor Sah PALSU!!



Kelmarin media pro-pembangkang termasuk bloggers mereka telah menyiarkan foto di atas.

Pelbagai tuduhan dan penghinaan ditujukan terhadap DS Najib Razak dan DS Rosmah Mansor. Ada yang menuduh PM sebagai bodyguard kerana Rosmah Mansor berdiri di depan beliau dan sebaris dengan Yang Di Pertuan Agung. Ada yang menuduh Rosmah Mansor yang menjadi Perdana Menteri dan sebagainya.

Jika sekali imbas, gambar tersebut tampak genuine dan asli. Bloggers pro-pembangkang bertubi-tubi balun Najib Razak dan Rosmah Mansor.

Tetapi jika diteliti lebih lanjut, ternyata bahawa foto di atas adalah palsu dan telah diphotoshop!

Lihat bukti-bukti di bawah :


Foto di atas menunjukkan kasut dan pakaian Rosmah terapung atau floating tanpa bayang!


Foto di atas menunjukkan seorang lelaki yang sedang tunduk di belakang Yang Di Pertuan Agung. Lelaki itu pula tidak berkaki!


Foto di atas pula kelihatan seorang lelaki dibelakang Rosmah yang sedang berjalan!


Foto di atas pula kelihatan sepasang kasut dalam posisi yang sangat pelik!

Bukti-bukti di atas jelas menunjukkan bahawa foto tersebut adalah palsu dan sengaja direka oleh pro-pembangkang untuk memburuk-burukkan nama PM! Sangat melampau! 

12 comments:

:: YPS :: berkata...

Pastu perhatikan karpet merah tu.

Tanpa Nama berkata...

aku pun tertipu la.. terima kasih kerana memperjelaskannya.....

Tanpa Nama berkata...

Berhempas pulas nak menjawab.. kah kah kah
Tak apa demi Rosmah...

Tanpa Nama berkata...

Pangkahlah Parti mana pun Asal Bukan UMNO

Nayan berkata...

Kerja-kerja munafik yg penuh dgn dendam yg hanya hidup untk mengaibkan sesama manusia.

Anon: Pangkah DAP boleh ka?

Tanpa Nama berkata...

xpenting pon psl sapa duk dpn sapa dukblkg..yg penting cara rosmah pakai tuh! tu ka 1st lady malaysia yg di bangga2 kan sbg seorg Islam??ni ka 1st lady sbuah negara Islam?mana pegi tanggungjawab Najib sbg suami?isteri sdri pon xtertanggung dosa (xttup aurat dgn sempurna) apatah lg nak galas tanggungjawab sbg pemimpin negara??? renung2 kan lah..

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama (Khamis 22 Mac) :itu tggungjwb Najib pd bini dia, biar dia sendiri jawab dgn Allah, tp tggngjwb negara dia dah/sedang laksanakan....rakyat pun dah berdakwah jugak kat twitter and FB sharing info tutup aurat, kalo dia x nk wat itu masing2 pny pasal...tp kalo tggungjawab negara,nak harapkan Ketua PGayR yang ade mslh moral yg hny tau memunggung, memantat, menipu, memutar serta bacul, baik x pyah....lagi wat malu Islam...langsung x leh wat contoh..dah la takut bersumpah laknat...org lain berani menegakkan kebenaran dan dh bersumpah laknat...mmg ciri2 pemimpin yang tidak bertanggungjawab dan tiada akauntibiliti....

lankotepanjang berkata...

aku x kan pangkah puak pembangkang munafik ni;biaq p lah keluaq banyak mana gambaq kerana puak ni memang puak penipu (PR) Penipu Rakyat

Tanpa Nama berkata...

bodo

HAMDAN HASSAN berkata...

Kpd anon 7:48
Rosmah tak pakai tudung hang umpat Yang lain tak pakai tudung hang senyap plak. Hang ni kaki fitnah kot?

HAMDAN HASSAN berkata...

Kpd anon 7:48
Rosmah tak pakai tudung hang umpat Yang lain tak pakai tudung hang senyap plak. Hang ni kaki fitnah kot?

Tanpa Nama berkata...

rosmah x pakai tudung memanglaa perkara yang kurang bagus,
tapi kalau kita tengok isteri dan keluarga nabi yunus langsung x menerima islam boleh jaa pimpin manusia yang ramai

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates