Isnin, 30 April 2012

Melayu dah sanggup jadi Barua DAP

Difahamkan seramai 10 anggota yang tercedara hasil tindakan ganas pendemo BERSIH.

 Polis yang kerja berjaga diwaktu rakyat tidur sedap pada malamnya dibelasah teruk oleh mereka yang Kedah Times pasti kerja mereka samada menyamun, merompak, mencuri, merusuh, menghina orang, memaki orang, hidup bebas, tiada pekerjaan tetap, tidur di beranda masjid atau tepi jalan, curi sekerap orang kampung, curi motor dan sebagainya.

Penguatkuasa undang-undang yang senantiasa berjaga-jaga bagi memastikan keselamatan rakyat yang inginkan keharmonian hidup telah dibelasah oleh penyangak-penyangak upahan Nik Aziz, Anwar, Mat Sabu, Mahfuz, Ambiga, Lim Kit Siang dan puak-puak pro Zionist dan Komunis supaya penguatluasa ini menjadi takut untuk menguatkuasakan undang-undang. Walhal undang-undang yang cuba dikuatkuasakan telah dipersetujui oleh ketua-ketua pembangkang ini sendiri apabila dicadangkan di Parlimen.

Tetapi apa yang cuba Kedah Times nak terangkan disini ialah agenda 'TIME 2 CHANGE'.
Agenda ini bukan dibawa oleh orang Melayu, tetapi oleh segelintir kaum Cina yang terang-terang tidak suka kepada orang Melayu terutama UMNO. Puak ini adalah dari samada DAP atau PKR. 

Mereka mahu kuasa memerintah tidak diterajui oleh Melayu dan orang Islam. Mereka tidak mahu Islam menjadi agama rasmi dan Melayu menjadi bangsa pribumi.

Mereka ingin membolot semua yang ada di Malaysia, kuasa, ekonomi dan sebagainya. Mereka ingin meMURTADkan bangsa Melayu yang diiktiraf sebagai Islam.

Ini agenda sebenar mereka.

Dan ianya disokong oleh PAS kerana PAS tidak pernah belajar dari sejarah. PAS tidak pernah belajar apa yang berlaku di Iraq, Mesir, Libya dan kini Syria.
Pemimpin PAS hanya pandai baca kitab ikut selera politik mereka, tetapi tidak membaca ikut kehendak Allah.

Inilah jadinya. Mereka menyokong permintaan kafir untuk menguasai negara Islam.

Islamkah mereka yang menyokong kafir gila kuasa ini?


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates