Jumaat, 6 April 2012

Johari Abdul: Pakar video Seks dan pentafsir Surat

Johari Abdul adalah MP bagi Parlimen Sungai Petani. Beliau mewakili penduduk Sg Petani yang merupakan kawasan yang pesat membangun.

Dia dilantik majoriti rakyat Sg Petani untuk mewakili suara mereka di Parlimen. Tetapi beliau telah mengubah perlantikan sebagai Wakil Rakyat kepada wakil Anwar Ibrahim.

Dalam kes video Seks yang memaparkan Awnar sebagai watak utamanya, beliau memilih untuk menjadi P Ramlee demi mempertahankan Anwar Ibrahim. Walaupun video tersebut sudah disahkan sebagai 99.99% tulen oleh pakar termasuk pelaku lelaki dalam video tersebut, beliau memilih untuk memalukan diri sendiri didepan ribuan atau jutaan manusia dengan lakonan P Ramlee nya. Demi mempertahankan bontot dan kote Anwar.


Beginilah MP Sg Petani yang sanggup berlakon dalam rakaman untuk diedarkan dalam Youtube demi mempertahankan Boss nya. Kedah Times merasa amat malau kerana seorang yang berasal dari Kedah dan mewakili rakyat Sg Petani sanggup apa saja demi ketuanya. Beliau berlagak seolah-olah beliau selalu memerhati tubuh badan Anwar Ibrahim sehingga perut dan tetek Anwar pun beliau boleh cerita dan buat perbandingan.

Beliau berlagak sebagai pakar video dengan memberi pelbagai alasan untuk menafikan pelaku dan video tersebut sebagai bukan Anwar dan palsu.

Kini beliau melakukannya sekali lagi. Berbohong dalam Dewan Parlimen dengan menuduh Tun Dr Mahathir dalam surat-suratnya kepada Israel menyokong penubuhan Israel, walhal tidak pernah pun disebut tentang pengiktirafan Israel oleh Malaysia atau persetujuan.

Beliau berbohong dan berlagak sebagai pakar mentafsir surat-surat rasmi kerajaan. Yang menyedihkan beliau berterusan membohongi dewan dengan pelbagai tafsiran demi mempertahankan bos nya.

Ini menunjukkan yang Johari Abdul bukanlah seorang yang ingin berkhidmat untuk rakyat tetapi hanya untuk Anwar Ibrahim.

Fikir-fikirkan orang sg petani Oooi.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates