Isnin, 30 April 2012

Nik Aziz : Keliru atau Buat tak Tahu

Kedah Times sekali lagi ingin menyentuh tentang bantuan bukan saja moral tetapi kewangan yang diberikan oleh Nik Aziz kepada mereka yang ingin berdemo di Kuala Lumpur.

Pertama, ketua penganjur adalah seorang yang menjadi pendokong kuat LGBT.

Kedua, ketua penganjur juga seorang yang mendokong kerja-kerja pemurtadan umat Islam di Malaysia

Mengetahui yang ketua penganjur adalah seorang yang amat memusuhi Islam, kenapa Nik Aziz masih memberi sokongan moral dan kewangan kepada mereka yang terlibat?

Apakah Nik Aziz sudah hilang pertimbangan sebagai seorang Islam yang beriman? Apakah jenis kitab yang dibaca oleh Nik Aziz yang membolehkan kita memberi bantuan kepada kerosakan dan kehancuran?

Tahukah Nik Aziz apa itu LGBT? Kaum Lut yang dimusnahkan oleh Allah SWT adalah termasuk dalam kumpulan LGBT? Kenapa Nik Aziz masih menyokong demo anjuran puak-puak pendokong LGBT?

Fikiran, perbuatan dan pertuturan Nik Aziz sudah tidak lagi menjadi sebagai seorang Muslim yang beriman, sebaliknya sudah menjadi seolah-olah seorang yang memusuhi ajaran Islam itu sendiri.

Kedah Times berharap penyokong-penyokong PAS sedar dan kembali kepada ajaran Islam yang sebenarnya. Semoga Nik Aziz sedar yang beliau sudah jauh terlanjur.


Oleh Ali Salleh

Jalan Bayam – Pengakuan Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat bahawa beliau membiayai peserta bersih untuk berhimpun di Dataran Merdeka semalam jelas membuktikan ia mendokong kegiatan anti kerajaan berdaulat yang mendapat mandat dalam pilihan raya umum 2008.

Malahan beliau yang mewajibkan ahlinya datang ke perhimpunan itu juga menunjukkan betapa Pas sebuah parti yang menyokong keganasan dan bertindak seperti sikap yahudi dan Zionis ketika menjatuhkan kerajaan Palestin dahulu.

Bersih cuba diibaratkan seperti kebangkitan arab di Mesir. Tetapi hakikatnya tindakan pembangkang termasuk Pas cuba menjatuhkan kerajaan berdaulat yang mendapat mandat daripada rakyat setiap lima tahun sekali dalam pilihan raya.

Justeru tindakan pembangkang dan Pas merupakan perbuatan khianat kepada negara yang mempunyai niat jahat tanpa menghormati keputusan majoriti rakyat, kata seorang penganalisa politik.

“Banyak sudah kerosakkan yang dilaporkan media pada perhimpunan bersih semalam dengan anggota polis ada tercedera serta kenderaan polis dirosakkan.

“Siapa yang hendak bayar segala kerugian kerajaan ini setelah cubaan mereka gagal. Datuk Ambiga, Anwar, Lim Kit Siang, Nik Aziz atau siapa yang bayar,” katanya.

Katanya ia jelas satu penganiayaan terhadap rakyat dan inilah wajah kekejaman yahudi bermuka Melayu di negara ini dan yahudi itu adalah mereka yang berlakon menyokong Islam tetapi niat sebenar untuk berkuasa tanpa memikirkan nasib rakyat.

Pas dan pembangkang lain adalah simbol yahudi Asia baru dan mereka dilihat menjadi ancaman kepada Islam dan orang Melayu, katanya.

–KHABAR KB


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates