Khamis, 17 Mei 2012

Ambiga, Kepercayaan Penyokong PR.

Akhirnya, Ambiga secara tidak langsung terpaksa mengakui bahawa Demonstrasi Bersih ajuran beliau adalah perbuatan yang melanggar privasi, tidak matang dan sepatutnya dibawa kemahkamah jika terdapat apa apa perasaan tidak puas hati pendemo. Komen Ambiga tersebut sebenarnya ditujukan kepada pendemo yang membuat demonstrasi dihadapan rumah beliau. Pendemo tersebut adalah dari kumpulan peniaga yang terjejas akibat demonstrasi bersih 28 april lalu. Malah mereka membuat demo secaral ebih sihat dengan menjual burger di depan rumah Ambiga.

Jika protes tanpa meruntuhkan apa apa hadangan, tanpa melontar botol air mineral atau kon keselamatan kepada mana-mana pemandu kereta dikatakan melanggar privasi dan sepatutnya digunakan saluran mahkamah, bagaimana pula dengan demonstrasi yang penuh dengan provokasi dan kejadian baling barang anjuran Ambiga sendiri?

Sudah tentulah bagi Ambiga, itu betul dan hak mereka.

Inilah manusia yang mana penyokong pembangkang sanggup mengancam nyawa sesama Islam bagi memuaskan tuntutan nafsu LGBT beliau. Jika sebegini pun beliau boleh double standard, fikirkanlah apabila mereka berkuasa kelak. Bolehkan kita meletak kepercayaan kepada kelompok ini?

Sendiri mau ingat la...


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates