Khamis, 10 Mei 2012

Nik Aziz Buta Hati

Video terbaru dari Bapak3. 

Pelbagai statement dikeluarkan pihak-pihak berkepentingan demi untuk menghalalkan himpunan Bersih ini. Sehingga Nik Aziz sendiri sanggup bagi sumbangan kepada orangnya untuk datang ke Kuala Lumpur untuk menerajang kereta polis, menyepak tong sampah, merosakkan harta benda awam dan sebagainya.

Tetapi Nik Aziz kata halal dan boleh. Walhal Majlis Fatwa mengatakan himpunan itu adalah HARAM.

Nik Aziz juga lupa nak kaji, mungkin IQ dia hanya boleh tengok di permukaan saja, bahawa siapa dalang sebenar BERSIH. Amerika, Israel dan sekutunya melalui NGO mereka adalah tulang belakang kepada himpunan ini. Apakah Nik Aziz lupa berapa ramai terbunuh dan jutaan ringgit kemusnahan berlaku di Dataran Tahrir? Apakah Nik Aziz tak nampak bagaimana pembunuhan berlaku di Syria, Mesir dan Libya?
Maka jika semua ini Nik Aziz tidak nampak, maka Nik Aziz adalah ularmak Buta yang hanya rasa dirinya saja yang betul di dunia ini.

Bersih 3.0 menyaksikan keganasan dan provokasi oleh pihak peserta yang ditaja khas untuk membuat huru-hara seperti yang dilakukan di Timur Tengah. Untuk siapakah sebenarnya rusuhan Bersih ini diadakan?

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro,Ahli-ahli PAS akan tetap menyokong Nik Aziz,kenapa ye ? Marilah kita doakan agar mereka diberi taufik dan hidayah oleh Allah Yang Maha Mengetahui.

Tanpa Nama berkata...

kata kata nik ajis yg bersedia bekerjsama dengan syaitan dulu jelas terbukti pada insiden bersih hari itu...syaitan dengan senang hati membantu....

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates