Khamis, 14 Jun 2012

Kembali Bersua


Kedah Times mohon maaf kerana tidak dapat kemaskini blog ini beberapa hari ini kerana terlalu sibuk dengan tugas dan kerja harian.

Maklumlah, Kedah Times kena kerja dan cari duit untuk kehidupan harian. Menulis adalah sumbangan Kedah Times kepada perjuangan Aliff Baa Taa. Tiada bayaran diperolehi.. Semuanya ikhlas percuma.  

Inilah untungnya kerana tiada sapa marah kepada Kedah Times jika tak kemaskini laman ini. Tiada boss atau master yang akan marah atau arah supaya menulis atau sebagainya.

Kedah Times kadang-kadang tidak sempat nak masuk internet pun kerana sibuk dengan tugas-tugas rutin harian. Tapi alhamdulillah, ada masa-masa terluang Kedah Times sempat masuk internet untuk menulis dan kemaskini blog ini.

InsyaAllah, Kedah Times akan terus menulis kerana Kedah Times percaya perjuangan Aliff Baa Taa adalah yang diredhai Allah SWT. Perjuangan yang ikhlas tanpa bayaran lebih berkat dan berpanjangan.

InsyaAllah.  

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Sibuk la sangat...hehe kalau kt tak tulis lama pun bukan orang tak marah tapi org tak kisah pun sbb penulisan kt bukan intelektual pun. Maklum2 la geng bekas gomen, apa la sangat ilmu yang ada. Kalau terer mesti dah berniaga puluh2 tahun dah...

nayan berkata...

hehe anon kat atas tu benci tapi rindu.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates