Selasa, 5 Jun 2012

Sanggup makan BABI dari bersama UMNO

Ini bukan Kedah Times rekacipta. Tapi kata-kata dari bekas Naib Presiden PAS sendiri tentang seorang pemimpin PAS yang dihatinya penuh dengan kebencian.

Dendam kesumat yang setiap hari menampakkan kebencian pemimpin-pemimpin PAS kepada UMNO tidak dapat diselindungi lagi.

Samada dari tindak tanduk dan percakapan mereka atau didedahkan sendiri oleh bekas sahabat atau kawan mereka sendiri.

Pemimpin PAS sanggup berbaik dengan kafir harbi daripada berbuat baik dengan saudara se Islam dari UMNO. Mereka menyangka yang berbaik dengan DAP adalah lebih disukai Allah daripada berbaik dengan saudara Se Islam dari UMNO.

Walhal mereka tertipu dengan ajakan dajjal yang sentiasa menjanjikan neraka Allah kepada mereka.

Waspada!


Terdahulu dalam ceramahnya, Hasan mendedahkan semasa beliau menjadi pemimpin Pas, seorang pemimpin tertinggi parti tersebut pernah menyatakan 'sanggup makan babi' bersama pemimpin DAP daripada makan ayam bersama Perdana Menteri sebagai kiasan menolak kerjasama dan perpaduan antara UMNO dan Pas yang dicadangkannya.

Beliau berkata, kata-kata itu jelas menunjukkan Pas tidak akan bekerjasama dengan UMNO berbanding keikhlasan UMNO menerusi Timbalan Presidennya, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang sedia menerima kerjasama dan perpaduan antara dua parti Melayu itu. - Utusan1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Buat apa undi PAS lagi...jangan jadi bodo 2 x< kan kita semua tau, PAS merentah Kedah apa satu pun tak buat, maksiat, rumah urut, disko, dangdut tumbuh macam cendawan, sampai @,3 pagi pulak tu, tak caya mai tengok di Langkawi...MB asyid cakap kerajaan Kedah bebas rasuah, MB apa tau asyid lena dipejabat, langsung tak ambik tau apa yg berlaku, inilah bila asyid tidur, negeri pasti mundur

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates