Rabu, 6 Jun 2012

Tarian Seksi PKR

Tentang mencari keburukan UMNO, PAS boleh dikatakan pakar. Kalau boleh diberi sijil atau anugerah, PAS boleh diberi PHD kerana sebut saja apa yang UMNO buat dan lakukan, maka PAS akan buruk dan kritik habis-habisan.


Ada saja idea yang boleh PAS keluarkan. Jika mereka menembak mercun pada perhimpunan hijau di Alor Setar tu, kira tak apa pulak. Bayangkan jika UMNO buat, maka pelbagai ayat buruk akan keluar dari mulut-mulut pencacai PAS.

PAS dilahirkan hanya untuk melawan UMNO. Itu saja ideologi yang ditanam dalam minda semua ahlinya. UMNO adalah musuh nombor wahid PAS. Dan mereka cuba menanamkan dalam minda penyokong mereka yang UMNO adalah musuh Islam kerana tidak sealiran dengan PAS. 

Mereka meletakkan PAS melebihi Islam. Maka dengan sebab itulah Allah sentiasa menampakkan keburukan mereka tanpa mereka sedari.

Terkini mereka bersama PKR dan DAP. PAS ibarat kekasih DAP dan PKR. Kemana saja DAP dan PKR pergi, PAS akan ikut. Apa saja yang PKR dan DAP kata, PAS akan ikut. Apa saja perbuatan DAP dan PKR, PAS akan mempertahankannya.

PAS, cubalah pertahankan yang ini!

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates