Isnin, 30 Julai 2012

DHPP Talibarut DAP

Dalam heboh kita memperkatakan tentang kewujudan puak-puak Anwarinas atau Erdogan dalam PAS, tanpa kita sedari yang PAS juga telah dipenetrasi oleh DAP.

Melalui Dewan Himpuanan Penyokong PAS, DAP memainkan jarumnya didalam PAS. Agen-agen DAP yang bergerak melalui DHPP sudah berani mempengaruhi keputusan-keputusan penting yang bakal dibuat oleh PAS. Malah mereka sudah berani untuk meminta dicalonkan dalam PRU.

Gerakan-gerakan ini bakal membawa PAS lebih jauh kepada perjuangan asasnya. Malah PAS bakal tersungkur jika terus bersekongkol dengan puak-puak talibarut DAP ini.

Apakah PAS tidak sedar? Apakah Dewan Ulama PAS tidak menyedarinya? 

Kewujudan puak erdogan dan Anwarinas dapat mereka hidu, kenapa tidak talibarut DAP ini?
Tidak guna jika PAS dianggotai oleh doktor, professor, ulama, saintis dan sebagainya, jika talibarut DAP yang terang musus Islam masih tidak dapat mereka hidu.

Kedah Times percaya satu hari nanti Allah SWT bakal menyungkurkan PAS buat selama-lamanya kerana membiarkan diri dan parti mereka diresapi musuh-musuh nombor wahid Islam. InsyaAllah.

Nota: KAfir berceramah dalam masjid, menggunakan ayat quran untuk menghantam umat Islam oleh penceramah-penceramah kafir adalah bukti gejala ini sedang berlaku dalam PAS. 

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates