Khamis, 26 Julai 2012

Kedah Times ooo Kedah Times

'Tanpa Nama berkata...
Posting sampai takdak class langsung. Cuba tengok blog rocky bru, tu baru standard. Ni dak, orang nak jadi blogger kita pun nak jadi tapi tak ukur baju di badan sendiri. Geng2 cerdik melayu memang tak boleh belah baca blog macam ni. Penulisan macam pencacai, mengampu ja, bila orang tegur mulalah melenting.


Di atas adalah komen pelawat tentang satu artikel yang disiarkan oleh Kedah Times yang bertajuk 'PAS BUANG ULAMA, UMNO AMBIL ULAMA'.

Dibawah pula Kedah Times petik dari Ruangan Cuit  Utusan Malaysia yang memetik dari tulisan Sobri Sudin yang disiarkan di Kedah Times.

"Memetik tulisan penyelidik Sobri Sudin dalam blog Kedah Times, katanya: Pada pertengahan kurun ke-19, pentadbiran moden, kemajuan pengurusan, urusan kutipan hasil, sistem percukaian, pentadbiran tanah di Kedah adalah jauh lebih maju berbanding negeri-negeri yang menerima lantikan Residen British seperti Selangor, Pahang, Perak dan Negeri Sembilan."

Kedah Times mengaku yang Kedah Times bukanlah penulis hebat macam yang berada di syarikat media atau universiti. Tapi dengan tersiarnya petikan dari utusan di atas, Kedah Times harap dengan sendirinya ia menjawab komen dari Anon di atas. 

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

TUAN KEDAH TIMES JANGAN RISAU. PADA PENGAMATAN SAYA, TULISAN MEMPERLECEHKAN TULISAN TUAN ITU SENDIRI MENUNJUKKAN KERUNSINGAN MELAMPAU SESEORANG YANG MERASA TERCABAR DAN KETIDAKMAMPUAN MEREKA MENGHADAPINYA. MEREKA TIDAK SEDAR SEBENARNYA APABILA MEREKA MENULIS DEMIKIAN MEREKA MENDEDAHKAN SIFAT DIRI MEREKA SENDIRI. TERUSKAN PERJUANGAN TUAN. ULASAN DEMIKIAN SEBENARNYA MENGIKTIRAF KREDIBILITI TUAN. MEMANG SIFAT MANUSIA DARI ZAMAN RASULULLAH LAGI APABILA TIBANYA SESUATU KEBENARAN MAKA GOLONGAN MUNAFIK INI AKAN MENJADI 'TAK KETAHUAN HALA' ATAU 'GILA BABI'. AKIBATNYA, KELUARLAH PERKATAAN-PERKATAAN YANG AKAN MENDEDAHKAN KECELARUAN ITU DARI MULUT MEREKA. SEKIAN. MASTER IN PSIKOLOGI.

Tanpa Nama berkata...

Tuan benda, makan gaji. Tu hamba nama dia. Meniaga tu baru tuan yang sebenar. Tanah dipijak milik orang masih tak sedaq kediri. Main politik takdak hal tapi bagi la standard sikit macam cina mca, gerakan, pcm dan dap main. Ni hangpa main politik mengarut, dok miskin sampai ke sudah la. Orang dalam 20 postings, 19 tentang ekonomi, 1 politik. Ni hang,20 postings sampai semua politik kampung.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates