Jumaat, 13 Julai 2012

Kenapa Hudud tidak dilaksanakan di Kedah

Kedah Times agak mungkin inilah sebabnya PAS Kedah sebagai pemerintah negeri tidak langsung menyentuh tentang perlaksanaan Hudud di Kedah.


Mereka hanya berani bersuara tentang hudud diceramah-ceramah mereka kerana yang mendengar tidak pernah membangkang dan aysik ditipu dengan dendangan lagu hudud akan... akan... akan dilaksanakan bila Kerajaan PErsekutuan diambilalih.

Walhal, mereka hanya menjadi minoriti dalam kerajaan yang didominasi oleh DAP dan PKR yang kedua-duanya ANTI-ISLAM.

Kita dengar kenapa PAS senyap sunyi apabila perbincangan tentang hudud diadakan. Banyak perkara Fardu kifayah lain yang mereka tidak lakukan sebaliknya asyik mendendangkan lagu Hudud demi politik.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Hudud hanya modal mereka untuk politik orang kampong. Bukannya untuk mereka laksanakan. Mereka pun tahu DAP akan tentang laksana hudud. Kalau betul-betul nak laksana buatlah kat negeri yang mereka kuasai. Bukannya asyik menyalahkan orang lain. Inilah wajah manusia-manusia munafik akhir zaman yang berselindung disebalik kopiah dan janggut mereka yang tanpa segan silu menjual ayat-ayat Allah dengan harga yang amat murah demi kepentingan politik mereka. Mereka mencanangkan negara berkebajikan sedang dalam masa yang sama mengaut wang penyokong yang tak tahu apa-apa pun tentang muslihat mereka. Sepatutnya mereka memberikan kebajikan kepada rakyat tetapi saban malam mereka memeras pula wang keringat rakyat yang menyokong mereka. Mereka bercakap soal moral tetapi dalam masa yang sama mereka menyokong dan mengangkat pulak manusia yang buruk moralnya menjadi ketua mereka. Semoga Allah selamatkan Malaysia dari golongan munafik ini demi mengelakkan Malaysia ditimpa bala bencana kemurkaan Allah.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates