Selasa, 3 Julai 2012

KUIN : Menunggu Kejatuhan

Kedah Times beberapa kali masuk Kampus KUIN di Mergong.

Suasananya normal. Macam tiada apa-apa yang berlaku disana. Tetapi Kedah Times percaya pakar-pakar atau bijaksana PAS tersangat bijak dalam menyorokkan apa-apa saja masalah dibawah karpet.

Hatta masalah pemerintahan negeri pun mereka boleh sorokkan, inikan KUIN! Kacang jer!

Tapi bak kata pepatah, bangkai nyamuk boleh la di sorok, tapi bangkai gajah amat susah nak disorokkan. Malah amat susah apabila bangkai mula membusuk.
Dan KUIN semakin bergolak.


Walaupun awal-awal pagi Jamil mengarahkan Ketua Jabatan mengawal anak buah masing-masing tidak menyertai Himpunan tetapi rata-rata kakitangan tidak gentar dengan ugutan Jamil dan himpunan aman akan di teruskan jam 1 tengahari.

Jamil tidak hadir di pejabat hari ini kerana takut dengan himpunan kakitangan. Jamil tidak profesional untuk jumpa kakitangan yang sudah muak dengan propaganda Jamil.

Semua kakitangan TURUN untuk HIMPUNAN BERSIH KUIN 2.0 walau apa terjadi, hujan ,panas dan gangguan kita tetap akan turun.

Jaga akhlak , jangan ada unsur ugutan, hasutan, merosakkan harta awam. Jika ada provokasi musuh , ambil gambar untuk kita buat repot polis. Kita sentiasa rujuk kepada peguam dan perundangan . Jangan bimbang.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates