Isnin, 16 Julai 2012

KUIN yang bermasalah


Kolej Universiti Insaniah yang masih dibelenggu masalah kewangan yang membabitkan staf-stafnya bakal menerima satu tamparan lagi dimana laporan kepada SPRM akan dibuat oleh stafnya sendiri.

Belumpun reda dengan isu pelajar yang dibuang dan kenaikan yuran, KUIN bakal menghadapi siasatan SPRM.

Kedah Times harap MB Azizan ambil perhatian lebih sikit. Duit balak yang banyak ditebang dan dikatakan hasilnya meningkat, perlu diperuntukkan kepada KUIN sikit. Bukan dimasukkan kekantung parti atau individu-individu yang sedang merompak negeri Kedah.


KAKITANGAN KUIN AKAN LAPORKAN KEPADA SPRM

Keratan Utusan Malaysia (Nasional)

12 Julai - Kenyataan dan siaran media di dalam akhbar pada hari ini memberikan suatu tamparan hebat terhadap kredibliti pentadbiran Jamil apabila sebahahagian kakitangan dengan lantang berani akan membuat laporan penyelewengan Jamil kepada pihak SPRM, sekaligus juga tamparan hebat kepada Kerajaan Pakatan Rakyat.

Usaha ini timbul ekoran kemarahan kakitangan KUIN menular kepada MB Kedah yang dengan jelasa menyokong kemungkaran yang telah dilakukan Jamil.MB Kedah juga menipu rakyat dengan menyatakan semua dakwaan kakitangan adalah tak benar. Kalau tak benar kenapa kakitangan buat repot polis. Skuad BERSIH KUIN enggan menjawab dalam blog ini.Nantikan pendedahan eksklusif tidak lama lagi.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates