Selasa, 17 Julai 2012

PAS sapu duit maksiat

Kedah Times siarkan kembali rungutan penduduk Alor Setar tentang pusat urut yang dibiarkan beroperasi sewenang-wenangnya. Adik Wak menyiarkan gambar-gambar yang diambil sekitar Alor Setar. Itu belum kita ronda sekitar Sg Petani, Kulim dan Jitra.

Apa yang Kedah Times nak katakan disini ialah betapa CAKAP TAK SERUPA BIKIN atau HIPOKRIT nya parti yang menerajui pemerintahan negeri Kedah ini. Di ceramah-ceramah mereka Islam sentiasa bermain dibibir mulut tertutama apabila dihadiri ratusan atau ribuan pengikut-pengikut mereka.

Di pentas Islam menjadi rujukan dan perjuangan, tapi realiti, pusat-pusat maksiat menjadi sumber pendapatan kerajaan negeri.

Ini membuktikan yang PAS hanya memperalatkan Islam untuk kuasa. Tiada hasrat untuk menegakkan syiar dan syriat Islam itu sendiri. Mereka menipu secara terang-terangan orang Islam Kedah.


PUSAT URUT DI ALOR SETAR. SIAPA YANG 'MENJAGA' MEREKA

Dimana pemuda PAS dalam isu ini. Dimana exco terlibat dalam memerangi pusat-pusat urut yang sekarang ini tumbuh bak cendawan di kedah. Rakan Wak iaitu Detaktif Conan telah sempat 'terjah' ke port-port maksiat ini bagi membuktikannya. Tapi bukti kami hanya dengan kata-kata kerana tiada gambar dan video yang boleh dibuat bukti kerana jika bukti video pun puak-puak PAS ni bukannya nak percaya. X gitu orang-orang PAS.?


Istilah 'buang ayaq' di pusat-pusat urut ini sememangnya wujud kerana kesemua pusat urut yang dimasuki oleh detaktif conan memang ada 'servis' itu...Jika pandai ayat semasa mengurut aksi yang lebih panas pun boleh dapat asalkan memberi sedikit 'tips' kepada tukang urut yang rata-rata ialah dari keturunan siam, cina dan ada beberapa orang melayu. Ada juga beberapa 'tukang urut' ini memberi tahu mereka juga ada menyediakan khidmat seks kepada pelanggan tetapi ianya mesti dibuat di hotel atau tempat lain kerana jika ditempat kerja agak sukar kerana hanya berdindingkan langsir. TETAPI setiap pelanggan yang ingin 'buang ayaq' boleh. Itu seperti 1 benda wajib yang mereka akan lakukan. Bab pengunjung pula sememangnya rata-rata ialah orang melayu beragama ISLAM..Semakin hari semakin banyak kerosakkan dilakukan oleh pemimpin PAS Kedah. Mereka bukannya tak tahu tentang isu ini tetapi seperti membisukannya sahaja kerana kemungkinan besar tokey tempat-tempat seperti ini ialah kroni mereka dari DApig...Sekian dulu untuk bab ini. sebaik mendapat bahan baru WAK akan publishkannya disini.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates