Jumaat, 27 Julai 2012

Siapa yang lebih Martabat Islam

Kedah Times ingin memperingati juak-juak PAS, kurangkan fitnah terhadap saudara se Islam anda .. UMNO.

Kedah Times tahu mereka menggunakan taktik melaga-lagakan sesama blogger pro UMNO demi kepentingan politik puak mereka. Mereka memperlecehkan kebolehan blogger pro UMNO kerana sudah tidak dapat dan tidak mampu lagi mempertahankan keburukan dan penyelewengan ketua-ketua mereka.

Sedarlah, pemimpin utama kamu, mursyidul Am PAS, telah banyak menyelewengkan kamu demi untuk berkuasa. Ilmu yang cetek digunakan sepenuhnya demi memegang kuasa.

Dibulan Ramadhan ini, kita janganlah jadi manusia dipenuhi sifat syaitan. Kita tahu iblis/jin sudah dirantai oleh Allah SWT. Cuma jangan kita menonjolkan diri kita yang sebenarnya - syaitan berbentuk manusia.

Tapi jika syaitan itulah yang dimaksudkan oleh Nik Aziz (sahabat PAS), maka Kedah Times tidak hairan jika yang dipelaga sesama Islam tulah sebenarnya syaitan berbentuk manusia ... sahabat Nik Aziz dan PAS.

Islam bukan pada kulit tapi pada hati .... Kalau tak mahu baca tulisan Kedah Times pun, dengar-dengarlah apa kata ustaz Kazim

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates