Khamis, 9 Ogos 2012

Manoharan Patut di Hukum

Kedah Times tidak tahu apa hukuman sepatutnya dikenakan kepada seseorang rakyat Malaysia yang langsung tiada semangat patriotiknya.

Selepas hidup dengan menikmati kemewahan dan keamanan di negara ini, pemimpin DAP ini tidak mahu mengibar bendera Malaysia sebaliknya memberi bendera DAP kepada pengikutnya untuk dikibarkan.

Kedah Times ingin bertanya kepada pengikut-pengikut PAS, apakah ini yang PAS mahukan? Apakah PAS juga bersetuju dengan mamat DAP ini?

Jadi kenapa PAS masih lagi bersekongkol dengan DAP walhal belang mereka sudah semua ketahui. Dan adalah HARAM bersama atau menyokong mereka.
1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Tapi sayang, kalau dakwa manoharan dalam court, mesti menyungkoq umno kalah. Nak buat camna, yang pandai2 dah tak mau kat umno. Hangpa kuat sangat kencing pengundi dan ahli2 biasa umno ni. Hangpa kira nak monopoli umno ni kat geng2 srp dan spm ja. Sesetengah bahagian tu, timbalan kb pun tak reti baca, apa cer...

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates